Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

SOS από τον Λευκό Οίκο για την Ελλάδα

Προειδοποιούν για επιβολή στρατιωτικού νόμου
"Δημοκρατία σε κρίση" την αποκαλούν. Κακά μαντάτα έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για την ίδια μας τη χώρα, η οποία βρίσκεται....
ένα βήμα πριν την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου, με τον Ντόναλντ Τραμπ να ζητάει κατ' επείγουσα αναφορά για την Ελλάδα και τις συνθήκες που επικρατούν στην "χώρα της λιτότητας".

Οι πληροφορίες που έρχονται στην Ουάσινγκτον από την Αθήνα μόνο ενθαρρυντικές δεν είναι, περιγράφοντας μία κοινωνία που είναι στα πρόθυρα του ξεσηκωμού, ένα μεταναστευτικό πρόβλημα που διαρκώς διογκώνεται και μία οικονομία που συνεχώς διολισθαίνει.

Στις ΗΠΑ "βλέπουν" πιθανό το ενδεχόμενο ακόμη και επιβολής στρατιωτικού νόμου, ο οποίος θα ενεργοποιηθεί από την κυβέρνηση ( άρθρο 48 του Ελληνικού Συντάγματος ), μόνο για να αντιμετωπιστεί η εγκληματικότητα, η οικονομική δυσπραγία και φυσικά η τουρκική επιθετικότητα.

Η σχετική ανάλυση που μόλις χθες Πέμπτη παρουσιάστηκε στον Λευκό Οίκο, δεν αποκλείει και το σενάριο η χώρα λίγο πριν την οικονομική της κατάρρευση το καλοκαίρι, να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές.

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε