Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Συναγερμός μετά τον εντοπισμό όπλων και πυρομαχικών σε τζαμί στην Ξάνθη!

Οι έρευνες έγιναν μετά από πληροφορίες που έφτασαν στις αρχές. Δυο όπλα - το ένα με σιγαστήρα βρέθηκαν σε τζαμί σε χωριό της Ξάνθης....

Ο ιμάμης κλήθηκε για εξηγήσεις στον εισαγγελέα - Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η ΕΥΠ
Μια πολύ σοβαρή είδηση με απρόβλεπτες προεκτάσεις έρχεται από την Ξάνθη.

Έχει σημάνει συναγερμός στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αλλά και στην κυβέρνηση μετά τον εντοπισμό όπλων και πυρομαχικών σε τζαμί στο χωριό Ηλιόπετρα του δήμου Τοπείρου στο νομό Ξάνθης.

Μετά από έλεγχο που έγινε στο τζαμί στο χωρίο Ηλιόπετρα του δήμου Τοπείρου, εντοπίσθηκαν κρυμμένα δύο πιστόλια, εκ των οποίων ένα με σιγαστήρα, καθώς και μεγάλος αριθμός φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων. Ο ιμάμης, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την λειτουργία του τζαμιού, μετέβη στον εισαγγελέα για παροχή εξηγήσεων.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η ΕΥΠ, ενώ η ενημέρωση έχει φτάσει και σε υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη σε μια περίοδο που οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι στο χειρότερο σημείο τους.

Σημειώνεται ότι χθες, μιλώντας αποκλειστικά στο onalert.gr ο αυτοεξόριστος δημοσιογράφος και πρώην διευθυντής της εφημερίδας ΖΑΜΑΝ, Αμπντουλαχ Μποσγκούρτ, δήλωσε:

«Εγώ θα έδινα ιδιαίτερη σημασία στα σημεία που ενδιαφέρουν τους Τούρκους όπως το μουσείο του Ατατούρκ και ακόμη και τα τζαμιά όπου συχνάζουν».

[Πηγή]

Το είδαμε εδώ

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε