.

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Ακαδημία για τρανσέξουαλ

Πελάτες τα «σπουδαιότερα μυαλά» των ΗΠΑ
Η Veronica Vera, εκτός από συγγραφέας του βιβλίου «Miss Vera’s Cross Gender Fun for All», είναι και η ιδρύτρια της σχολής για....
αγόρια που θέλουν να γίνουν κορίτσια!!!

Ναι καλά ακούσατε, το Miss Vera συνιστά την πρώτη ακαδημία για τραβεστί στον κόσμο που λειτουργεί στο διαμέρισμά της στο Chelsea των ΗΠΑ.

Η Vera είναι μια πρώην χρηματίστρια στην Wall Street.

Άνοιξε την εν λόγω σχολή στις αρχές της δεκαετίας του '90, προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανάγκες χιλιάδων «αντρών» που θέλουν να εξερευνήσουν την θηλυκή πλευρά τους.

Άλλοι επιθυμούν να το κάνουν για μια μέρα, άλλοι για μια ζωή.

«Μερικά από τα σπουδαιότερα μυαλά αυτής της χώρας έχουν περάσει το κατώφλι της σχολής, αλλά οι περισσότεροι θέλουν να μείνει κρυφό», αναφέρει.

«Οι περισσότεροι από τους μαθητές θέλουν να τιμήσουν τη πλευρά του εαυτού τους που θέλει να ζήσει ως γυναίκα. Όσοι έρχονται εδώ, θέλουν να δουν τη μετάβαση... Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στους στρέιτ, τους γκέι και τους bisexual.

Αρκετοί μαθητές μου μου λένε "είμαι ετεροφυλόφιλος, αλλά όταν έρχομαι εδώ, όλα κυλάνε διαφορετικά". Άλλοι θέλουν να εξερευνήσουν τη θηλυκή πλευρά τους κάνοντας σεξ με έναν άντρα, αλλά όχι να συνδεθούν μαζί του συναισθηματικά», προσθέτει σύμφωνα με το Newsone.

Τι άλλο θα ακούσουμε!!!

[Πηγή] 

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε