Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

ΠίτσαΓκεητ!! το σκάνδαλο των σκανδάλων!

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ!
ΕΜΠΛΟΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ "ΠΙΤΣΑ ΓΚΕΗΤ";;;
Γ. ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ:"ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εμπλέκεται με Αμερικανική υπηρεσία που είναι πλέον γνωστή για… ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ!!!....

Ο κ. Κατσιαντώνης έχει εκλεγεί ταυτόχρονα πολιτειακός βουλευτής αλλά και δημοτικός σύμβουλος στην πόλη του Μάντσεστερ με το Δημοκρατικό Κόμμα.

Η Γενική Εισαγγελέας είπε ότι η έρευνα διενεργείται από την Αστυνομία του Μάντσεστερ και τις ομοσπονδιακές Αρχές σχετικά με τις επιχειρήσεις του κ. Κατσιαντώνη.

Αναφορά έγινε και στο όνομα του αδελφού του, του κ. Γιώργου Κατσιαντώνη, βουλευτή του κόμματος της Ενωσης Κεντρώων Ελλήνων του κ. Βασίλη Λεβέντη, υπό την έννοια ότι εμφαίνεται να υπάρχει εταιρεία στα ονόματα αμφοτέρων με την ονομασία Elasona Inc., η οποία είχε σημειωθεί στην πολιτεία στις 13 Φεβρουαρίου του 2008.

Ο κ. Θωμάς Κατσιαντώνης είναι ιδιοκτήτης του εστιατορίου τύπου πιτσαρίας «Grand Slam Pizza» στη διεύθυνση 331 Mammoth Road, Manchester, και επίσης του «Tommy K’s Sports Bar & Restaurant and LaFiesta Mexico and Cantina» στη διεύθυνση 300 South Willow Street Manchester.

Τα εστιατόρια του κ. Κατσιαντώνη παρέμειναν ανοιχτά κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ενώ μπαινόβγαιναν στο σπίτι του σχεδόν όλη την ημέρα υπεύθυνοι των ομοσπονδιακών και πολιτειακών αρχών μαζί με την Αστυνομία του Μάντσεστερ, κουβαλώντας στα υπηρεσιακά αυτοκίνητα κουτιά γεμάτα με έγγραφα.

Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ο κ. Κατσιαντώνης να πηγαίνει από το γκαράζ της οικίας του στο αυτοκίνητό του, ενώ αρνήθηκε να προβεί σε δηλώσεις στα Μέσα Ενημέρωσης τα οποία βρίσκονταν όλη την ημέρα έξω από το σπίτι του και τα εστιατόριά του.

Αργά το απόγευμα την Τρίτης ο τηλεοπτικός σταθμός «WMUR -9» διέκοψε τη ροή του προγράμματός του και είχε έκτακτο δελτίο ειδήσεων για τον κ. Κατσιαντώνη, ενώ η τοπική εφημερίδα του Μάντσεστερ, η «Union Leader» το είχε πρώτο θέμα στην ηλεκτρονική και έντυπή της έκδοση.

Υπογραμμίζεται ότι ο κ. Κατσιαντώντης δεν έχει συλληφθεί, απλώς ερευνάται από τις Αρχές. Είναι ευρύτερα γνωστός στο Νιου Χαμσάιρ και δραστήριο μέλος της ομογενειακής κοινότητας.

Κάθε χρόνο, μαζί με τον ομογενή δήμαρχο Μάντσεστερ κ. Θεόδωρο Γατζά διοργανώνουν την εκδήλωση για την 25η Μαρτίου. Στην ακόλουθη χθεσινή μου εκπομπή μπαίνω σε λεπτομέρειες καταδεικνύοντας πως ενδεχομένως η υπόθεση αυτή του κ Κατσιαντόνη να συνδέεται με το μεγάλο σκάνδαλο των… ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ «Πιτσαγκέητ», ενώ ταυτόχρονα, δεν έχουμε ακόμη, ας πούμε, μερικές «ατρανταχτες αποδείξεις» για όλ’ αυτά.

Όμως, τα στοιχεία που έχουμε ήδη…ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ, ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ… ΑΝΟΙΚΤΑ"!


ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΝΤΙΔΗΣ

Πίτσα Γκεητ!! το σκάνδαλο των σκανδάλων!

vasoula2908

Επιμέλεια: Ε-ΡΟΔΙΟΣ

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε