.

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΟΗΕ: Κυρώσεις σε όποιον δεν θέλει μετανάστες!

Άμεση εφαρμογή της Ατζέντας 2030
Επισπεύδει ο ΟΗΕ την εφαρμογή της Ατζέντας 2030, όπως φαίνεται από δηλώσεις των αξιωματούχων του. Αυτή τη φορά, την «σκυτάλη» πήρε ο σύμβουλος....
του ΟΗΕ σε θέματα προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ο Jean Ziegler δήλωσε ότι η πολιτική «ανοιχτών συνόρων» της Γερμανίας είναι άξια για μίμηση και από άλλα κράτη! Επιπλέον, ο ίδιος κάλεσε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αναστείλει πληρωμές σε κράτη που δεν δέχονται μετανάστες όπως την Ουγγαρία, την Πολωνία, την Σλοβακία και την Βουλγαρία.

«Εάν η Ε.Ε. δεν δίνει για 14 ημέρες λεφτά σε αυτές τις χώρες, τότε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι φράκτες και αυτές οι άθλιες φυλακές θα εξαφανιστούν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης, εξέφρασε την εκτίμησή του στην Γερμανίδα Καγκελάριο, της οποίας όπως είπε το παράδειγμα είναι λαμπρό ανάμεσα στους υπόλοιπους ηγέτες. «Η Γερμανία υπήρξε το παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσει όλη η Ευρώπη.

Είδα πολύ σεβασμό και φιλοξενία στα μάτια των Γερμανών πολιτών. Ακόμα και στην συντηρητική Βαυαρία, οι άνθρωποι υποδέχτηκαν τους μετανάστες σαν παιδιά και συγγενείς τους. Είναι πολύ όμορφο αυτό».

Όταν ερωτήθηκε για τον Τραμπ, ο σύμβουλος του ΟΗΕ δήλωσε ότι είναι «ένας μόνιμος εφιάλτης». Ο ίδιος είπε ότι βρήκε θετική «την άμεση κινητοποίηση τόσων χιλιάδων ανθρώπων ενάντια στον Τραμπ. Δείχνει ότι η αμερικανική κοινωνία αντέχει και αντιστέκεται.

Μου έκανε εντύπωση η αυτόματη έκρηξη των διαδηλώσεων και ειδικότερα των γυναικών. Πιστεύω ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν πολλά στον τρόπο που σκεφτόμαστε» ανέφερε ο Ziegler.

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε