Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

S.O.S. για τα μαθήματα τρανσέξουαλ στα σχολεία

Σαφές το μήνυμα σε Υπουργείο Παιδείας και γονείς
Την ώρα που στην Ελλάδα ορίστηκε από το υπουργείο Παιδείας θεματική εβδομάδα στα σχολεία για τους τρανσέξουαλ, το Αμερικανικό Κολλέγιο....
Παιδιάτρων έβγαλε ανακοίνωση καταδικάζοντας την αριστερίζουσα αποδοχή του τρανσεξουαλισμού στα παιδιά, όπως αναφέρεται.

Μάλιστα οι επιστήμονες παιδίατροι ισχυρίζονται πως πρόκειται για «παιδική κακοποίηση» το να εισάγεις το παιδί στην αλλαγή φύλου, η οποία προκαλεί ασθένειες και μακροχρόνια ψυχολογικά προβλήματα.

Η ανακοίνωση με τίτλο «η τρανσεξουαλική ιδεολογία βλάπτει τα παιδιά) περιέχει 8 επιστημονικά επιχειρήματα που δείχνουν πως η αναταξινόμηση φύλου σε παιδιά και η εισαγωγή τους στον τρανσεξουαλισμό είναι επιβλαβής, γιατί κακά τα ψέματα τα σεμινάρια για τρανσέξουαλ στα σχολεία εκεί αποσκοπούν.

Ας δούμε όμως τα 8 επιχειρήματα των επιστημόνων:

Η ανθρώπινη σεξουαλικότητα είναι ένα αντικειμενικό βιολογικό δυαδικό γνώρισμα: Οι «ΧΥ» και «XX» είναι γενετικοί δείκτες υγείας, όχι γενετικοί δείκτες αναταραχής.

Κανείς δεν γεννιέται με «gender». Ο καθένας γεννιέται με βιολογικό φύλο. Ο όρος «gender» (μία επίγνωση και αίσθηση του εαυτού ως αρσενικό ή θηλυκό) είναι κοινωνιολογική και ψυχολογική έννοια και όχι αντικειμενικός βιολογικός όρος.

Η πεποίθηση ενός ατόμου πως είναι κάτι που δεν είναι, είναι στην καλύτερη περίπτωση σημάδι μπερδεμένης σκέψης. Όταν ένα υγιές βιολογικό αγόρι πιστεύει πως είναι κορίτσι και ένα υγιές βιολογικό κορίτσι πιστεύει πως είναι αγόρι, τότε υπάρχει αντικειμενικό ψυχολογικό πρόβλημα, το οποίο βρίσκεται στο μυαλό και όχι στο σώμα.

Η εφηβεία δεν είναι ασθένεια και το να μπλοκάρεις τις ορμόνες της μπορεί να είναι επικίνδυνο για την σωστή ανάπτυξη.

Σύμφωνα με το DSM-V, 98% των γενετικά μπερδεμένων αγοριών και 88% των γενετικά μπερδεμένων κοριτσιών αποδέχονται τελικά το φύλο τους αφότου περάσουν φυσιολογικά την εφηβεία τους.

Τα παιδιά που μπλοκάρουν την εφηβεία τους για να μιμηθούν το αντίθετο φύλο θα χρειαστούν ορμόνες διασταύρωσης φύλου στην προχωρημένη εφηβεία. Οι ορμόνες διασταύρωσης φύλου (τεστοστερόνη και οιστρογόνο) σχετίζονται με επικίνδυνα ρίσκα για την υγεία, συμπεριλαμβανομένων υψηλής πίεσης αίματος, θρόμβων στο αίμα, εγκεφαλικό και καρκίνο.

Τα ποσοστά αυτοκτονιών είναι 20 φορές μεγαλύτερα σε έφηβους που χρησιμοποιούν ορμόνες διασταύρωσης φύλου και που υποβάλλονται σε εγχείρηση αλλαγής φύλου, ακόμα και στην Σουηδία, η οποία ανήκει στις χώρες με τους περισσότερους δηλωμένους LGBTQ.

Το να διδάσκεις τα παιδιά στο να πιστεύουν πως η ζωή με χημική και χειρουργική μίμηση του αντίθετου φύλου είναι φυσιολογική και υγιής συνιστά κακοποίηση παιδιού.

Βγάλτε λοιπόν τα συμπεράσματά σας.

Άραγε τι έχουν να πουν οι κυβερνώντες πάνω σε αυτή την επιστημονική ανακοίνωση;

Θέλουν ακόμα να διδάξουν υποχρεωτικά τα παιδιά πως ο τρανσεξουαλισμός είναι κάτι το φυσιολογικό ή πρέπει καλύτερα να συμβουλευτούν τους παιδιάτρους του Αμερικανικού Κολλεγίου;

Θυμίζουμε τι είχε δηλώσει ο υπουργός Παιδείας: «Δεν έχει το δικαίωμα κανένας γονέας να πάρει το παιδί του από το σχολείο για τα θέματα που θα συζητηθούν στο πλαίσιο της θεματικής εβδομάδας...».


newsbomb.gr

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε