Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

George Soros συνελήφθη και κατηγορήθηκε για εγκλήματα μίσους κατά της Αμερικής

Διαδώστε και μοιράστε το, φίλοι και υποστηρικτές της Πατρίδος! Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αρνούνται να το διαδώσουν!....

Ο άνθρωπος πίσω από τα χρήματα που χρηματοδοτεί το σύνολο των φιλελεύθερων καραγκιόζηδων στο διαδίκτυο και όλες τις πληρωμένους διαδηλωτές που σήμερα προσπαθούν να κάψουν το αμερικανικό τρόπο ζωής έχει συλληφθεί με την κατηγορία των εγκλημάτων μίσους εναντίον του λαού των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η εικόνα είναι photoshop από τον Γρ. Τσούλο

Ο George Soros, μιά δισεκατομμυριούχα "νιφάδα του χιονιού" και η αιτία του κάθε προβλήματος στην Αμερική, συνελήφθη με ένταλμα υπογεγραμμένο από τον ίδιο τον Πρόεδρο, Donald Trump.

Σόρος θα αντιμετωπίσει ένα στρατοδικείο με την κατηγορία ότι εσκεμμένα έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών των ΗΠΑ με την πληρωμή βίαιων κακοποιών για προκαλέσουν ταραχές στους δρόμους μετά την εκλογή του Trump.

Θα αντιμετωπίσει επίσης τις κατηγορίες της συνωμοσίας και της τρομοκρατίας στον κυβερνοχώρο για το ρόλο του ως ο εγκέφαλος πίσω από τρολ που έχουν σπείρει τον όλεθρο στις δεξιές ομάδες, κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και σελίδες, για περισσότερα από πέντε χρόνια.

Μια δήλωση που κυκλοφόρησε από το Γραφείο του Λευκού Οίκου πληροφοριών και Προπαγάνδα αναφέρει:
Ο Soros είναι ένας προδότης προς τον Αμερικανικό λαό. Εγκλήματα του είναι ασυγχώρητες πράξεις τρομοκρατίας. Αυτός θα τεθεί υπό κράτηση, σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό νόμο, ως μαχητής-εχθρός του λαού.

** ΤΑ MΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ **

Κοίτα τι κάνει ο Τραμπ για να σώσει τη χώρα του. Πάρτε αυτή την είδηση και τριψτε την στα μούτρα ​​σε κάθε μη υποστηρικτή του Trump στον κόσμο και στην Αμερική.

Μοιράστε και διαδώστε το, 1 εκατομμύριο φορές, πατριώτες!

Για περισσότερα ΕΔΩ

Μετάφραση - Απόδοση - Επιμέλεια: Ε-ΡΟΔΙΟΣ

via

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε