Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΙΤ

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες των υπηρεσιών ταυτοποιήθηκε εξαιρετικά επικίνδυνος πράκτορας της ΜΙΤ Ελληνικής καταγωγής....

Ο άνθρωπος αυτός είχε εμπλακεί σε απάτη – μαμούθ ύψος 8 εκατομμυρίων €, είχε δραπετεύσει από την Ελλάδα και βρήκε καταφύγιο μετά από άγνωστο χρονικό διάστημα στην Τουρκία.

Στρατολογήθηκε από τις Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες μεταφέροντας και μέρος των κλοπιμαίων και έκτοτε δραστηριοποιείται για λογαριασμό της ΜΙΤ κάνοντας διαδικτυακή προπαγάνδα αλλά και ενεργειες υποκλοπής πληροφοριών.

Οι ελληνικές υπηρεσίες ακολούθησαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του από τις δημοσιεύσεις που πραγματοποιεί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και εντόπισε τα σημεία στα οποία δραστηριοποιείται.

Η περίπτωση του θεωρείται εξαιρετικά σοβαρή καθώς εκτός από τον πόλεμο προπαγάνδας και δολιοφθοράς που εξαπολύει σε στόχους που του υπαγορεύονται από την υπηρεσία, μπορεί να λύσει και άλλες υποθέσεις εξαφανισμένων μεγαλοαπατεώνων – καταχραστών δημοσίου χρήματος που αναζητούνται αλλά δεν βρίσκονται εδώ και χρόνια.

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε