.

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Όταν τα φώτα σβήσουν

Το τρένο των εξελίξεων έχει ήδη ξεκινήσει και οι επιβάτες του είμαστε εμείς. Τα γεγονότα όπου να 'ναι θα εξελιχθούν μπροστά στα μάτια....
μας και θα συγκλονίσουν νου και πνεύμα.

Οι συγκρούσεις που θα έρθουν έχουν ως σκοπό να χωρίσουν την ήρα από το σιτάρι και να αναδείξουν τους ικανούς από τους ανάξιους.

Πολλά κείμενα έχουν γραφτεί για τα γεγονότα που πρόκειται να ακολουθήσουν. Άλλοτε θεολογικά, άλλοτε πολιτικά-κοινωνικά, έχουν ως μοναδικό στόχο να προβάλλουν μια οπτική των δύσκολων καιρών που έρχονται.

Ανάμεσα στα θαυμαστά αυτά γεγονότα θα βρίσκονται απλοί άνθρωποι που θα αποτελέσουν έναν άτυπο στρατό ο οποίος θα στραφεί κατά της παράνομης εξουσίας της Νέας Εποχής. Η μάχη θα είναι άνιση και δύσκολη. Ο εχθρός έχει όλα τα όπλα με το μέρος του. Η τεχνολογία θα χρησιμοποιηθεί εναντίον όλων των ανθρώπων.

Οι οργανωμένες στρατιές των επίγειων και υπόγειων δαιμόνων θα ξεχυθούν στους δρόμους, στις πεδιάδες και στα βουνά του πλανήτη, ώστε να κηρύξουν έναν αμετανόητο πόλεμο κατά των αθώων.

Ο πόλεμος αυτός δεν θα έχει προηγούμενο. Δεν θα μοιάζει με κανέναν άλλο πόλεμο. Δεν θα λαμβάνει χώρα μεταξύ χωρών ή βασιλείων αλλά μεταξύ ανθρώπων, με σκοπό τον πλήρη έλεγχο της ουσίας της ζωής.

Δεν θα έχει ως στόχο την επέκταση μιας χώρας, ούτε την απόκτηση χρημάτων, καθώς οι εξουσιαστές κατέχουν ήδη όλο τον πλούτο. Θα στοχεύει στην πλήρη υποδούλωση των ελεύθερων πλασμάτων με την επιβολή του χαράγματος.

Το νούμερο του θηρίου θα γίνει νόμος. Το θηρίο όμως δεν είναι απλώς μια οντότητα. Είναι ήδη κομμάτι κάποιων ανθρώπων οι οποίοι έχουν απαρνηθεί τον Δημιουργό στρεφόμενοι στην απόλαυση της ύλης.

Κάποιοι δεν θα αντέξουν την πίεση και θα λυγίσουν. Άλλοι, όμως, είναι σκληροί σαν το ατσάλι. Η μάχη είναι άνιση και χρονοβόρα. Πολλοί θα προδοθούν από άτομα που άλλοτε εμπιστευόντουσαν, καθώς η αμφιβολία θα οδηγήσει κάποιους στην πλήρη αποστασία.

Μην ακούτε τις φωνές των προδοτών, καθώς δεν ξέρουν που έχουν μπλέξει. Ο καθένας είναι προστάτης του εαυτού του και αυτών που αγαπάει. Οι καιροί θα είναι δύσκολοι. Ο ήλιος θα ανατέλλει με πόνο και το φεγγάρι θα βαδίζει με την απελπισία.

Όμως η ελπίδα για έναν καινούργιο ήλιο και ένα νέο φεγγάρι θα τρυπήσει την ηχώ της νύχτας και θα γεμίσει τους ουρανούς με μηνύματα ελπίδας.

Γιώργος Κωστόπουλος

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε