Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Έτσι απαντά ο Πούτιν στο ταξίδι Τσίπρα στην Ουκρανία

Η κυβέρνηση προκαλεί αλλαγή ισορροπιών στο Αιγαίο εις βάρος της Ελλάδας, με τους πολιτικούς της χειρισμούς, ενάντια στην Ρωσσία....

Είχαμε σχολιάσει την αχρείαστη επίσκεψη Τσίπρα στην Ουκρανία, μετά την συνάντηση με τους Rothschild, και την αντιρωσική ρητορική που υιοθετεί ξαφνικά η κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για σεβασμό απέναντι στην ουκρανική εδαφική ακεραιότητα, αφήνοντας επομένως να εννοηθεί πως εκείνη απειλείται από την Μόσχα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους Ουκρανούς, ο Ποροσένκο «εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς την Ελλάδα για την σταθερή στάση της στο θέμα της εδαφικής ακεραιότητα, της ανεξαρτησίας και της κυριαρχίας της Ουκρανίας, καταδικάζοντας την ρωσική επιθετικότητα κατά της Ουκρανίας, και μη αναγνωρίζοντας την προσάρτηση της Κριμαίας».

Η κίνηση αυτή δεν θα μπορούσε να μείνει αναπάντητη από την Μόσχα, καθώς δεν πέρασε στα ψιλά γράμματα.

Έτσι, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η σημερινή είδηση, η οποία αναφέρει πως βρίσκονται σε καλό δρόμο οι συνομιλίες Τουρκίας - Ρωσίας για το αντιαεροπορικό και αντιπυραυλικό σύστημα S-400, το οποίο είναι ανώτερο από τους s-300 της Κρήτης και κλειδώνει στην ουσία ολόκληρο το Αιγαίο αλλάζοντας τις ισορροπίες για τους Έλληνες Ικάρους και την αεράμυνά μας.

«Οι πύραυλοι S- 400 είναι οι πιο πιθανοί για αγορά από τους υπόλοιπους για την αντιπυραυλική ασπίδα μεγάλου βεληνεκούς της Τουρκίας. Αν και έχει επιτευχθεί κάποια πρόοδος στις συνομιλίες, δεν είμαστε στο στάδιο της υπογραφής ακόμα», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Φικρί Ισίκ

«Υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα στις διαπραγματεύσεις», πρόσθεσε χωρίς όμως να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες, καθώς τίποτα δεν μπορεί να κριθεί ως σίγουρο!

Και πάλι θα αρχίσουν, αν δεν έχουν αρχίσει ήδη, δημοσιογράφοι και όχι μόνο να μιλούν για τους «κακούς Ρώσους», οι οποίοι δεν βοηθούν την Ελλάδα που στηρίζει τους φιλοναζιστές του Κίεβο.

Περαιτέρω λόγια περισσεύουν…

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε