.

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Εξετάζεται το ενδεχόμενο για επίσημη τοποθέτηση από τον υπ. Δικαιοσύνης για την υπόθεση Σώρρα

"Πυρετώδεις" είναι οι διαβουλεύσεις στο υπουργείο Δικαιοσύνης για την υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα....

Το ρεπορτάζ ιστοσελίδας αποκαλύπτει ότι εισαγγελέας ζητεί να εξεταστεί αν επικεφαλής ασφαλιστικού ταμείου έχει τελέσει αδίκημα και αν πρέπει να τιμωρηθεί αφού δεν δέχτηκε αιτήσεις ασφαλισμένων που ζητούσαν συμψηφισμό των οφειλών τους με ομόλογα του Aρτέμη Σώρρα!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα:

"Εισαγγελέας της Βόρειας Ελλάδας διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας σε βάρος επικεφαλής μεγάλου ταμείου του δημοσίου, επειδή ο τελευταίος αρνήθηκε να δεχτεί τις αιτήσεις ασφαλισμένων που ζητούσαν συμψηφισμό των οφειλών τους με … ομόλογα του Σώρρα!

Μετά την απόφαση Κόλαφο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία τα λεφτά του Αρτέμη Σώρρα είναι υπαρκτά και η οποία απόφαση είναι αμετάκλητη, έρχεται τώρα μία νέα περιπέτεια- πρόκληση για τις δυνάμεις της κοινής λογικής.

Εισαγγελέας ζητά να εξεταστεί αν ο επικεφαλής ασφαλιστικού ταμείου έχει τελέσει αδίκημα και αν πρέπει να τιμωρηθεί, επειδή δεν δέχτηκε τα ομόλογα του Σώρρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, εξετάζει όλα τα δημοσιεύματα σχετικά με την υπόθεση Σώρρα και δεν αποκλείεται να τοποθετηθεί επίσημα αύριο, Πέμπτη.

Η... απάντηση του Αρτέμη Σώρρα στο "Live News"

Στο μεταξύ, η εκπομπή "Live News" του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon επικοινώνησε με τον κ. Σώρρα, ο οποίος, όμως, αρνήθηκε την πρόσκληση και επέλεξε να αιτολογήσει την απόφασή του, με μία ανάρτηση στο facebook. Αίσθηση, προκάλεσε το γεγονός ότι στο τέλος της ανάρτησης ο Αρτέμης Σώρρας παραθέτει και το τηλέφωνο της δημοσιογράφου του "Live News" που επικοινώνησε μαζί του.



newsittv

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε