.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Κεντρική οδηγία στις Καθ. Εκκλησίες: Οι ιερείς θα κηρύττουν για την «υπερθέρμανση»

Οι Εκκλησίες υποχρεώνονται να συμπεριλάβουν στα κηρύγματά τους την προστασία του περιβάλλοντος, ειδάλλως, όπως αφήνεται να εννοηθεί ιερείς που....
δεν ακολουθούν την εν λόγω κατευθυντήρια γραμμή θα απολύονται.

Όπως διαβάσαμε στο catholic.org, το Βατικανό αποφάσισε πως η «υπερθέρμανση» είναι αληθινή και προκαλείται από τον άνθρωπο.

Έτσι, νέοι αλλά και παλιοί ιερείς υποχρεώνονται εφεξής, να κηρύττουν υπέρ της Ατζέντας 21 και της «πράσινης» πολιτικής.

Σύμφωνα με ανανεωμένες οδηγίες του Πάπα, οι ιερείς πρέπει να κατανοήσουν:

«Η προστασία του περιβάλλοντος και η ανησυχία για το κοινό μας σπίτι, την γη, ανήκει πλήρως στην χριστιανική προοπτική. Οι ιερείς οφείλουν να είναι προωθητές οπωσδήποτε φροντίδας, η οποία συνδέεται με την προστασία της δημιουργίας».

Οι νέες κατευθυντήριες γραμμές ορίζουν πως στο μέλλον οι ιερείς θα έχουν άριστη αντίληψη της υποτιθέμενης παγκόσμιας κλιματικής αλλαγής και θα την μοιράζονται με το ποίμνιο!

Με λίγα λόγια στην Εκκλησία, όπου τα Λόγια του Χριστού δεν τονίζονται ούτως άλλως όπως πρέπει, η κύρια ανησυχία θα είναι η «προστασία του περιβάλλοντος», με βάση την οποία οικοδομείται η Νέα «πράσινη» Εποχή της «οικολογικής» παγκόσμιας δικτατορίας.

Δεν αποκλείεται να μπει στις εκκλησίες -και στις ορθόδοξες- και «πράσινο» παγκάρι, του οποίου οι εισπράξεις θα προστεθούν στους «πράσινους» φόρους που ήδη εισπράττονται.



[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε