.

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Μόνοι μας

Ο κόσμος έχει χαλάσει ακόμη περισσότερο, οι άνθρωποι έχουν χάσει τα λογικά τους. Όλα αυτά που νομίζαμε ότι μας κρατάνε μέσα σε....
μια ομάδα, τώρα πια δεν υπάρχουν.

Όσοι σκεφτόμαστε και αισθανόμαστε το τι γίνεται, έχουμε μείνει μόνοι μας. Ο καθένας μέσα του είναι αυτός που ήταν πάντα. Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με τους ανθρώπους πλέον, κάποτε έλεγες μια καλημέρα και μια καλησπέρα με κάποιον και ένιωθες ότι υπάρχει έστω και μια μικρή δόση ανθρωπιάς.

Στην σημερινή εποχή περνάμε αδιάφοροι μπροστά από τα προβλήματα των συνανθρώπων μας και κάποιες φορές δίνουμε κανένα ευρώ σε κάποιο ζητιάνο έτσι για να νιώσουμε ότι κάναμε και μια καλή πράξη.

Κούνια που μας κούναγε, έχουμε γίνει πιο ζώα και από τα ζώα. Δεν σκεφτόμαστε λογικά, δεν μας ενδιαφέρει τίποτα εκτός και αν πάθουμε κάτι εμείς, το ανόητο τομάρι μας.

Όλα για το χαρτί και την δόξα, όλα για το δήθεν, όλα για τα απατηλά όνειρα που νομίζουμε ότι είναι δικά μας ενώ είναι παράγωγα των όσων βλέπουμε στην τηλεόραση και στο internet. Εσύ που ακόμα έχεις ψυχή εκεί μέσα, άκου καλά.

Μην ξεχάσεις την ουράνια καταγωγή σου, δεν είσαι άψυχος, δεν είσαι μόνο ύλη. Κράτα τα ονειρά σου μέσα σου καλά και για κανένα λόγο μην πετάξεις στα σκουπίδια αυτά που τόσα χρόνια μαθαίνεις.

Να είσαι ξύπνιος και όχι ηλίθιος, παίξε και κέρδισε. Άσε τους άλλους να πιστεύουν ότι είσαι ένα με αυτούς αν δεν θέλεις να σε κουράζουν αλλά μέσα σου να είσαι ΕΣΥ!

Alex Ri

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε