.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Οίκο-σεξουαλικότητα: ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΒΙΤΣΙΟ ΣΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ [ΦΩΤΟ]

Οίκο-σεξουαλικότητα: Σεξ με την φύση. Αυτή η είδηση απλά δεν υπάρχει! Στο Σίδνεϊ, στις αρχές του Νοεμβρίου, υπήρχε η μοναδική....
ευκαιρία να κάνεις σεξ με την γη.


Όχι, δεν είναι αστείο. Στο «ecosexual bathhouse» (οικο-σεξουαλικό λουτρό), υπάρχουν τα λουτρά των καλλιτεχνών Loren Kronemyer και Ian Sinclair της Pony Express, οι οποίοι περιέγραψαν το έργο σαν μια «χωρίς ταμπού υπερβολή, που στόχο έχει να διαλύσει τα εμπόδια μεταξύ των ειδών καθώς κινούμαστε προς τη λήθη» ως αποτέλεσμα της παγκόσμιας περιβαλλοντικής κρίσης.


Επιπλέον, βλέπουν το έργο τους ως κομμάτι ενός πολύ μεγαλύτερου οικο-σεξουαλικού κινήματος που λένε ότι αποκτά δυναμική σε όλο τον κόσμο.


Στόχος τους ήταν να επαναπροσδιορίσουν τον τρόπο που βλέπουμε τη γη, δηλαδή από το να βλέπουμε τον πλανήτη ως μητέρα, να τον βλέπουμε ως ερωμένη.


Οι οπαδοί της μιλούν ανοιχτά για την οικο-σεξουαλικότητα ως μια νέα μορφή σεξουαλικής ταυτότητας.


Αφενός, όπως αναφέρεται, περιλαμβάνει ανθρώπους που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν φιλικά προς το περιβάλλον σεξουαλικά προϊόντα ή που απολαμβάνουν το μπάνιο και το περπάτημα γυμνοί.
Αφετέρου, υπάρχουν «άνθρωποι που κυλιούνται στη λάσπη και έχουν οργασμό καλυμμένοι με χώμα», είπε. «Υπάρχουν άνθρωποι που πηδάνε δέντρα ή αυνανίζονται κάτω από έναν καταρράκτη».



Στο περσινό Gay Pride του San Francisco, ήταν επικεφαλής μιας ομάδας περισσότερων από εκατό οικο-σεξουαλικών, στο πλαίσιο τελετής «εγκαινίων» για την «επίσημη» προσθήκη του Ε στο ακρωνύμιο LGBTQI˙ η Stephens δήλωσε στο Outside ότι πιστεύουν πως υπάρχουν σήμερα τουλάχιστον 100.000 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που προσδιορίζοντας ανοιχτά ως οικο-σεξουαλικοί.


Τα σχόλια όπως πάντα δικά σας.

Φωτοεπιλογή: Ε-ΡΟΔΙΟΣ

[Πηγή] 

 Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε