.

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Η Στέγη Αστέγων Ελλήνων Προχωρά Ακάθεκτα

Καλημέρα σε όλους. Οι εργασίες συνεχίζονται, τα απίστευτα μπάζα έχουν σχεδόν όλα μετακινηθεί και ο περίβολος είναι πλέον καθαρός....

Οι επόμενες εργασίες αφορούν τους κοιτώνες και την υποδομή που θα συνοδέψει το όλο εγχείρημα (τουαλέτες, κουζίνα, τραπεζαρία, υδροδότηση, κρεβάτια, εξοπλισμός γενικότερα κ.λ.π.) με την συμμετοχή των εθελοντών και του οργανωτικού της κίνησης των Εφέδρων Πολιτών-οπλιτών.

Συνεχίζουμε απτόητοι τις εργασίες όπως και τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση του εγχειρήματος σε όλα τα επίπεδα, τίποτε δεν είναι εύκολο αλλά ούτε και ακατόρθωτο.
Η συμμετοχή σας μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε και σας θέλουμε δίπλα μας σε κάθε μας βήμα..!

Οι συμπολίτες μας που έχουν χτυπηθεί από τις ανάλγητες πολιτικές των μνημονίων και των διαδοχικών μειοδοτικών κυβερνήσεων δεν έχουν διέξοδο, αλλά ούτε και σωτηρία μέσα στην επιβολή αυτών των πολιτικών εξόντωσης…!

Ενεργούμε προσφέροντας μιας ζωτικής σημασίας παρέμβαση για τους αναξιοπαθούντες και αστέγους, με σκοπό να καλύψουμε το κενό που έντεχνα έχουν δημιουργήσει αυτές οι «πολιτικές.»

Θέλουμε να καταδείξουμε το μέγεθος της αδιαφορίας-αναλγησίας εκ μέρους της πολιτείας και που φυσικά είναι κατά του Λαού μας…


ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ.
ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 114, ΑΘΗΝΑΙ.
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ:
696 990 4605
693 285 5877

(ΕΛ.ΕΦ.Ε.Δ)
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΕΔΡΟΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Σύλλογος Βοτανικού «Η Αθηνά»
Διεύθυνση: Σπύρου Πάτση 127, Βοτανικός, T.K: 118 55 – ΑΘΗΝΑ
Τηλέφωνο: 212 1042487
Κινητό: 694 555 7825
E-mail: athinavot@gmail.com

[Πηγή] 

Το είδαμε εδώ