.

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Συναγερμός στην Θράκη: Τουρκικό κόμμα έτοιμο να μπει στην Ελληνική Βουλή

Θα στηριχθεί σε ψήφους Μουσουλμάνων μεταναστών...
Το Τουρκικό κόμμα με το υποκριτικό όνομα «Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (DEB)» πραγματοποίησε, στα κεντρικά....
γραφεία του, το 4ο τακτικό συνέδριο.

Σύμφωνα με τα «Τουρκικά Νέα» εκεί ειπώθηκαν τρομερά πράγματα όπως ότι «το DEB εντός τριών ετών θα είναι στην Βουλή, έχουμε φίλους στην ενεργή πολιτική που βρίσκονται σε διαφορετικά κόμματα, αλλά οι καρδιές μας βρίσκονται εδώ. 

Μακάρι να γίνει ο Ντενκτάς της Θράκης, είμαστε η Τουρκική κοινότητα δυτικής Θράκης, να πάρουμε στα χέρια μας την σημαία, είμαστε Τούρκοι».

Σημειώνεται πως στο συνέδριο αυτό ο πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς ήταν ο μόνος υποψήφιος για την προεδρία και επανεξελέγη.

Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πλέον δεν σταματάμε. Πλέον δεν σωπαίνουμε. Πλέον ήρθε ο καιρός να κατέβουμε στις πλατείες. Το DEB εντός τριών ετών θα είναι στην Βουλή».

Ψηφοφόροι του τουρκικού κόμματος ενδεχόμενα γίνουν όλοι αυτοί οι Μουσουλμάνοι «μετανάστες», τους οποίους η Τουρκία έστειλε στην χώρα μας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται ενδεχόμενα νέο κύμα από την γείτονα.

Άλλωστε η Άγκυρα παρουσιάζεται ως προστάτιδα χώρα των απανταχού μουσουλμάνων.

Αντιλαμβάνεστε πως σε περίπτωση που το κόμμα DEB μπει στην Ελληνική Βουλή θα προωθεί σχέδια της Τουρκίας κατά της χώρας μας αλλά και του Χριστιανισμού.

[Πηγή]