.

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

KÖÇEK : ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ…ΓΥΝΑΙΚΕΣ! (βίντεο)

Οι Τουρκικές αρχές προσπαθούν να απαγορεύσουν ένα Τουρκικό παραδοσιακό χορό, το Köçek, όπου οι άντρες χορεύουν σαν… γυναίκες, γιατί....
τον θεωρεί προσβλητικό για την τουρκική ανδροπρέπεια.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο δήμαρχος της τουρκικής πόλης Kastamonu, ο Tahsin Babaş, δήλωσε πως ο χορός αυτός που συνηθίζεται να χορεύεται σε γάμους και σε πανηγύρια και εκτελείται από διάφορα σωματεία και κοινωνικές οργανώσεις, είναι προσβλητικός και από φέτος θα απαγορεύεται.

Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν μπορεί να είναι ανεκτό οι άντρες να… είναι γυναίκες και να χορεύουν σαν γυναίκες , παρά του ότι αυτός ο χορός είναι παραδοσιακός τουρκικός και έχει ιστορία αιώνων.

sekonline

Ο χορός αυτός είχε καθιερωθεί και στα οθωμανικά σαράια και δείχνει την μεγάλη σεξουαλική διαστροφή που επικρατούσε από τότε στα παλάτια των σουλτάνων που ήταν φημισμένα για τους ευνούχους, τους παιδεραστές και τους ομοφυλόφιλους, ακόμα και σουλτάνους.

Πέρασε μέχρι σήμερα και είναι χαρακτηριστικό πως οι Τούρκοι που θέλουν να περηφανεύονταν για τον αντρισμό τους χορεύουν σαν… γυναίκες!

Μάλιστα!

Yeliz Mert

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος

[Πηγή]