.

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ

Για πρώτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια η Ευρώπη θα ορθώσει ανάστημα και αιτία θα είναι η Ελλάδα....

Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί που δεν εκβιάζονται, αποφάσισαν επιτέλους να αντιδράσουν στους εκβιασμούς των διεφθαρμένων που πλούτισαν από την Ελληνική τραγωδία και μετέτρεψαν ένα συγκυριακό έλλειμμα σε φέουδο χρέους.

Την επόμενη εβδομάδα λοιπόν, τελειώνει ο εκβιασμός και οι ντόπιοι εθνικοί σαμποτέρ, θα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν.

Ετσι κάνουν διαπραγμάτευση… Ακόμη τσιρίζουν οι Γερμανοτσολιάδες

Ο τίτλος δεν είναι ούτε προφητικός, ούτε έχει κανένα σκοπό πανηγυρισμού. Αλλά μετά από 6 χρόνια «ΝΑΙ-ΣΕ-ΟΛΑ» είναι ευχάριστο να βλέπουμε ότι σε μια διαπραγμάτευση βγαίνουν, όλα τα διπλωματικά «όπλα» την Ελλάδας, για να υπερασπιστούν τα δίκαια της Πατρίδας αντί να στρέφονται εναντίον των Ελλήνων

Οχι τίποτα δεν είναι τέλειο, αντιθέτως είναι όλα δύσκολα και μαύρα όταν 40χρονια τα λαμόγια, έχουν αφήσει στα παιδιά μας 320δις Χρέος (βλ.πίνακα).

Μακάρι να πάνε όλα καλά για τους Έλληνες

Το χρονικό της διαπραγμάτευσης είχε ως εξης:

Το wikileaks αν και δεν θα μάθουμε ποτέ από προήλθε, χρησιμοποιήθηκε άριστα, αντίθετα απο ότι θα έκανε πχ ο Μητσοτάκης που θα ζητούσε και συγγνώμη

Ο Τσιπρας είχε επισκεφθεί πριν από 2 εβδομάδες τον Ολάντ

Ο Ολάντ πήρε πρωτοβουλία χωρίς συνεννόηση με την Μερκελ, δηλώνοντας ότι θα στηρίξει την πρόταση Τσίπρα αν δεν βγει θετικό το Eurogroup.

Ο Ντάισελμπλουμ τρομαγμένος πήγε στο Παρίσι όπου συναντήθηκε με το Γάλλο υπουργό Οικονομικών, Μισέλ Σαπέν. Εκεί του γνωστοποιήθηκε ότι Γαλλία, Ιταλία και Πορτογαλία ( να υπενθυμίσουμε την επίσκεψη Κόστα στην Αθήνα πριν λίγες ημέρες…), αλλά και η Κομισιόν ( Ζ Κ Γιουνγκέρ ) θεωρούν ότι δεν τίθεται ζήτημα πακέτου εξτρά προληπτικών μέτρων και ότι αντιθέτως πρέπει άμεσα να μπει στην ατζέντα του έκτακτου Eurogroup το θέμα για τη συζήτηση του ελληνικού χρέους

Παράλληλα του ζητήθηκε να δώσει “εδώ και τώρα” ημερομηνία για Eurogroup! O Ολλανδός πρόεδρος του Γιούρογκρουπ μετά από νέες επαφές με όλες τις πλευρές κατέληξε σε αρχική ημερομηνία την 9η Μαίου.

Παράλληλα κανόνισε πριν την έναρξη του Eurogroup έναν άτυπο, τελικό-γύρο, διαπραγματευσης σε κορυφαίο επίπεδο μεταξύ των ενδιαφερομένων, στο οποίο εκτός του ιδίου θα συμμετέχουν, Λαγκάρντ, Σόιμπλε, Ντράγκι, Τσακαλώτος, Σαπέν και βέβαια ο , Ζαν Κλοντ Γιουνγκέρ !

Με πληφορίες απο το faq

Καλή Ανάσταση.

[Πηγή]