.

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΣΦΑΙΡΑ σαν το DEATH STAR στον ΗΛΙΟ (video)

Φαίνεται να είναι τερατώδες σε μέγεθος. Κατά συνέπεια, πολλές υποθέσεις έγιναν γύρω από αυτό. Άγνωστος πλανήτης; Ο Νιμπίρου; Γιγαντιαίο Αστρόπλοιο; Ή, τι άλλο;….

Πραγματικά αισθάνεται κανείς ένα δέος όταν παρατηρεί αυτή την εικόνα. Το μέγεθος του στρογγυλού ή/και σφαιρικού αντικειμένου φαντάζει τόσο τεράστιο που θα μπορούσε να σκεπάσει ακόμα και τον ίδιο τον Ήλιο…

Εντοπίστηκε από τον Streetcap1 στις 14/2/2016 από τις κάμερες Lasco. Κατά την εκτίμησή του πρόκειται για έναν ιπτάμενο δίσκο ο οποίος δεν είναι κοντά στον Ήλιο. Φαίνεται τεράστιος επειδή βρίσκεται κοντά στο SOHO Satellite στο σημείο L1, όπου η βαρύτητα του Ήλιου και της Γης συναντώνται.


Όμως, η εκτιμήσεις του Streetcap1 φαίνεται να ανατρέπονται καθώς, σύμφωνα με το video που ακολουθεί, δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται το ίδιο ακριβώς αντικείμενο. Φαίνεται πως έχει γίνει ορατό ξανά στο παρελθόν, τουλάχιστον δύο ακόμα φορές, το 2009 και το 2005.

Το παράδοξο της όλης υπόθεσης είναι πως θυμίζει τον δορυφόρο του Κρόνου, τον Ιαπετό, ο οποίος θεωρείται ως τεχνητό πλανητόπλοιο κάποιου πολιτισμού, σύμφωνα με κάποιες θεωρίες και εκτιμήσεις, ενώ παραλληλίζεται με το Death Star, από την ταινία Πόλεμος των Άστρων…

Εδώ μπορείτε να δείτε την αυθεντική εικόνα της NASA

Δείτε και το video:

UFOvni2012

Σπύρος Μακρής

[Πηγή]