.

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Ένας ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΛΙΟΣ ή ένα ΜΗΤΡΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ, στο ΟΝΤΑΡΙΟ; (video)

Το τελευταίο διάστημα όλο και πυκνώνουν αναφορές για τους ουρανούς διαφόρων πόλεων, οι θεάσεις με δύο Ήλιους -ότι κι αν σημαίνει αυτό κάθε φορά για τον εκάστοτε παρατηρητή. Κάποιες φορές πρόκειται απλά για ένα φυσικό φαινόμενο....

Κάποιες άλλες, όμως, η εμφάνιση ενός δεύτερου Ήλιου είναι περισσότερο περίπλοκη και ύποπτη.

Μία από τις τελευταίες περιπτώσεις είναι και αυτή που κατέγραψε η Linda από το Sudbury στο Ontario του Καναδά, στις 5 Ιανουαρίου, 2016.

Σύμφωνα με την Linda: "Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ένα σύννεφο αλλά στη συνέχεια είδα ότι ήταν κάτι άλλο." Κατά τη γνώμη της ήταν ένα τεράστιο ΑΤΙΑ που στεκόταν ακίνητο στον ουρανό.

Κάποιες γνώμες ισχυρίζονται ότι θα μπορούσε να είναι ένα ουράνιο σώμα. Σε αυτή την περίπτωση η πρώτη ιδέα που πέφτει στο τραπέζι -χωρίς να σημαίνει ότι είναι και η σωστή- είναι ότι πρόκειται για τον Πλανήτη Χ ή αλλιώς Νιμπίρου των Ανουνάκι.

Είναι δύσκολο να πει κανείς κάτι με βεβαιότητα και σιγουριά, καθώς ούτε και φυσικό φαινόμενο θα μπορούσαμε να το πούμε εύκολα, καθώς δεν διαθέτει όλα όσα θα μπορούσαν να υποστηρίξουν την ύπαρξή του.

Έτσι, ίσως η μόνη εκδοχή που θα μπορούσε να σταθεί ως η πιθανότερη είναι εκείνη του τεράστιου μητρικού σκάφους που στέκεται και παρακολουθεί. Ένα γιγαντιαίο UFO ανάμεσα σε τόσα που εμφανίζονται καθημερινά.

Gagare1952

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΚΡΗΣ

[Πηγή]