.

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΠΥΡ - Ρωσικό καταδρομικό Vs Αμερικανικού αντιτορπιλικού στη Συρία!

Έτοιμο το σκηνικό πολέμου
Το Αμερικανικό αντιτορπιλικό USS Carney φέρεται να έχει αρχίσει την παρακολούθηση του Ρωσικού καταδρομικού - πυραυλοφόρου Moskva, το οποίο παρέχει αεράμυνα για τη Ρωσική αποστολή στη Συρία....

Το καταδρομικό Moskva, το οποίο παρέχει εναέρια κάλυψη από θαλάσσης στην αεροπορική βάση Hmeymim στη Συρία, παρακολουθείται από το USS Carney του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, ανέφερε το ρωσικό στρατιωτικό κανάλι Zvezda.

Η Ρωσία ενέτεινε τα μέτρα αεράμυνας στη Συρία μετά την κατάρριψη μαχητικού της από την Τουρκία στις 24 Νοεμβρίου. Δύο τουρκικά υποβρύχια, Dolunay και Burakreis, άρχισαν να παρακολουθούν το πλοίο στις 30 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το κανάλι.


«Το πλοίο ήλθε από ουδέτερο ύδατα νοτίως της Κύπρου», ανέφερε το κανάλι. Το ρωσικό καταδρομικό είχε βάση στη Μεσόγειο θάλασσα, ως μέρος του ρωσικού Στόλου της Μεσογείου και κινήθηκε πιο κοντά στις ακτές της Συρίας στις 25 Νοεμβρίου.

Το USS Carney είναι ένα αντιτορπιλικό που εμφανίστηκε το 1993, το οποίο λέγεται ότι είναι εξοπλισμένο με το σύστημα βαλλιστικών πυραύλων Aegis.

[Πηγή]