.

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

SATURNUS DAY - Η ΚΡΟΝΙΑ ΗΜΕΡΑ

Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΥΠΗΡΞΕ ΤΟ ΚΡΟΝΙΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Η ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ, Η ΙΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ, SATURNUS DAY....

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΣΑΤ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΟΣ ΔΗΛ. ΤΟΥ ΣΕΤ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΡΟΝΙΟ ΑΥΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΥΠΗΡΞΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΙΓΑΙΟ - ΚΡΗΤΩΝ - ΑΘΗΝΑΙΩΝ.

ΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΙΓΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΤΛΑΝΤΩΝ ΤΟ 9600 Π.Χ. ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΠΛΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΙΜΑΙΟ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΙΕΡΕΥΣ ΤΗΣ ΣΑΪΔΟΣ ΣΤΟΝ ΣΟΛΩΝΑ:

«… Τα αρχεία μας αναφέρουν ότι η πόλη σας αναχαίτησε κάποτε μια μεγάλη δύναμη που είχε επιτεθεί με αλαζονεία εναντίον όλης της Ευρώπης και της Ασίας ξεκινώντας απ΄ έξω, από τον Ατλαντικό Ωκεανό».

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΡΟΝΙΑΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ: «… Επικεφαλής των Ελλήνων (Αθήνα), και στη συνέχεια αναγκασμένη να πολεμήσει μόνη όταν οι άλλοι την εγκατέλειψαν, έφθασε στον έσχατο κίνδυνο αλλά τελικά απέκρουσε τους εισβολείς και θριαμβίευσε».


ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΗΡΘΑΝ ΤΡΟΜΕΡΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΙ ΠΟΥ ΒΥΘΙΣΑΝ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΟΣΟΙ ΔΙΑΣΩΘΗΚΑΝ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΑΧΩΝΤΑΙ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΟΣΟΥΣ ΒΙΩΝΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΠΛΩΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ.

ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ Manly P. Hall: «Αν και η περίπλοκη τελετουργική μαγεία της αρχαιότητας δεν ήταν κατ΄ανάγκη διαβολική, από τη διαστροφή της δημιουργήθηκαν αρκετές ψευδείς σχολές μαύρης μαγείας… (στην Αίγυπτο)… οι μαύροι μάγοι της Ατλαντίδος συνέχισαν να εξασκούν τις υπερφυσικές τους δυνάμεις μέχρι που υπέσκαψαν και διέφθειραν εντελώς την ηθική των πρωτόγονων Μυστηρίων… σφετερίστηκαν τη θέση που αρχικά κατείχαν οι μυημένοι, και ανέλαβαν τα ηνία της πνευματικής εξουσίας…

Έτσι η μαύρη μαγεία άρχισε να υπαγορεύει την κρατική θρησκεία και παρέλυσε τις διανοητικές και πνευματικές δραστηριότητες του ατόμου απαιτώντας την απόλυτη και ανεπιφύλαχτη αποδοχή των δογμάτων που δημιουργούσε το ιερατείο. Ο Φαραώ μαριονέτα στα χέρια του Άλικου Συμβουλίου – μιας επιτροπής αρχιμάγων που είχαν ανυψωθεί σε θέσεις εξουσίας με τη βοήθεια του ιερατείου».

Ο Γιώργος Τσαγκρινός σε άρθρο του για την «Αιρετική Ιστορία της Ανθρωπότητας» γράφει: « Η Αίγυπτος επίσης, η οποία χωριζόταν σε Άνω (πηγές του Νείλου) και Κάτω (Αιγαίο), υπήρξε σίγουρα μέγα ιερατικό κέντρο και επηρέασε τα μέγιστα τις Ιστορίες των λαών της περιοχής, με την Άνω να βρίσκεται σε σχέση με τους μαυρομαγικούς κύκλους της Ατλαντίδας… και με την Κάτω που βρισκόταν σε άμεση σχέση με την Αιγαιΐδα-Ελλάδα και την Αθήνα ειδικώτερα».

ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΡΟΝΙΑΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ Ο ΧΑΙΡΩΝΕΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ. Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΡΟΝΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ ΒΑΡΒΑΡΗ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.


ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ: «Πέρασε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στην Καρχηδόνα, επειδή ο Κρόνος δέχεται μεγάλες τιμές…»
ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ - "ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΜΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩ ΚΥΚΛΩ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ", 942C.

********************

«Δεν θα ήταν πιο ωφέλιμο για τους Καρχηδόνιους να πάρουν εξ αρχής ως νομοθέτη τον Κριτία ή τον Διαγόρα και να μην πιστεύουν στην ύπαρξη κανενός θείου πνεύματος ή θεού, από το να κάνουν θυσίες σαν κι αυτές που προσέφεραν στον Κρόνο;

Δεν ήταν αυτά, όπως τα αναφέρει ο Εμπεδοκλής, μιλώντας για εκείνους που θυσίαζαν ζωντανά πλάσματα: "Σηκώνει ο πατέρας τον αγαπητό του γιό, που έχει αλλάξει στη μορφή, και κάνοντας προσευχή τον σφάζει, ο ανόητος", αλλά με γνώση και συνείδηση προσέφεραν οι ίδιοι θυσία τα παιδιά τους, ενώ οι άτεκνοι αγόραζαν από τους φτωχούς παιδιά και τα έσφαζαν σαν αρνιά ή σαν μικρά πουλιά, ενώ η μητέρα στεκόταν πλάι αυστηρή και χωρίς να θρηνεί.

Αν όμως στέναζε ή δάκρυζε, στερούνταν την τιμή, αλλά και το παιδί της δεν γλύτωνε τη θυσία. Μπροστά μάλιστα από το άγαλμα όλη η περιοχή γέμιζε από θορύβους, καθώς άρχιζαν να παίζουν τους αυλούς και να χτυπούν τα τύμπανα, για να μην ακούγεται η βοή των θρήνων.

Αν ωστόσο γίνονταν άρχοντές μας οι Τυφώνες ή οι Γίγαντες, διώχνωντας τους θεούς, με ποιές άραγε θυσίες θα ευχαριστιώνταν ή ποιες άλλες ιεροτελεστίες θ΄ απαιτούσαν».
ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ - "ΠΕΡΙ ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΙΑΣ", 171Β – D.

********************

max munoz

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΣΑΤ-ΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ, ΟΠΟΥ Η ΜΑΓΕΙΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 72 ΤΗΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, Η ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ.

Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΤΑΥΤΙΖΕΙ ΤΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΟΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ «Περί Ίσιδος και Οσίριδος», 356C ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ ΥΙΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ: «Είναι δε τέκνα… ο Τυφών και η Νέφθυς του Κρόνου».

********************

Ο ΤΥΦΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΝΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ: «Ορισμένοι πάλι, που λένε ότι εφτά μέρες κράτησε η φυγή του Τυφώνος πάνω σε γάιδαρο μετά τη μάχη και, όταν αυτός σώθηκε, γέννησε τον Ιεροσόλυμο και τον Ιουδαίο...».
ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ - "ΠΕΡΙ ΙΣΙΔΟΣ ΚΑΙ ΟΣΙΡΙΔΟΣ", 363C.

********************

Ο ΤΥΦΩΝ ΕΙΧΕ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΓΑΪΔΑΡΟ: «Νομίζουν επίσης, ότι ο γάιδαρος, όπως είπαμε, είναι όμοιος (με τον Τυφώνα)…»
ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ - "ΠΕΡΙ ΙΣΙΔΟΣ ΚΑΙ ΟΣΙΡΙΔΟΣ", 363C

********************

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΙΩΝΑ, ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΟΜΟΙΩΜΑ ΓΑΪΔΑΡΟΥ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΘΥΣΙΕΣ. ΦΥΣΙΚΑ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΥΦΩΝ.

Ο Εrnesto Sabbato ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ «Αβαδδών ο Εξολοθρευτής» ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ: «…Ας ξαναγυρίσω όμως στην αποστολή του Χριστού. Στην πραγματικότητα, αυτή η αποστολή προοριζόταν ειδικά για να αφυπνίσει τον Ιουδαϊκό λαό, αφού αυτός ο λαός ήταν ο περισσότερο σκλαβωμένος από την επιρροή του Σατανά, αν και δεν το γνώριζε. Όπως και ακόμα δεν το γνωρίζει.


Γι΄αυτό το λόγο ενσαρκώθηκε στο σώμα Εβραίου ο Χριστός, για να επιδράσει στο πνεύμα της φυλής, ώστε να προκαλέσει την τόσο επιθυμητή αντίδραση αυτού του λαού εναντίον της εξαπάτησης της οποίας ήταν θύμα».

Ο ΓΙΑΧΒΕ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ: «θα κάμω το έθνος σου έθνος μέγα». ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΘΑΜΠΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ. ΑΥΤΗ Η ΦΥΛΗ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΓΙΑΧΒΕ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ Ο ΔΕΣΜΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ, ΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.

Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΪΚΟΣ ΛΟΓΟΣ, ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ-ΚΡΟΝΟΥ».

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΧΙΛΙΕΤΙΑ Π.Χ ΟΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΤΟΤΕ Η ΚΡΗΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑΣ ΕΠΑΝΕΝΩΣΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΟΔΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΣΠΑΡΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Β. ΑΦΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΝΩΟΣ ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΗΚΑΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΡΠΗΔΩΝΑ, ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΜΙΝΩΟΣ.

********************


Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ: : «Όταν τα παιδιά της Ευρώπης, ο Σαρπηδών και ο Μίνως, μάλωσαν για τη βασιλεία και επικράτησε ο Μίνως, ο Σαρπηδών έφυγε μαζί με τους συντρόφους του. Οι εξόριστοι έφθασαν στη Μιλυάδα της Ασίας, όπου σήμερα κατοικούν οι Λύκιοι.

Τότε λεγόταν Μιλυάδα της Ασίας, όπου σήμερα κατοικούν οι Λύκιοι. Τότε λεγόταν Μιλυάδα και οι Μιλύες λέγονταν Σόλυμοι. Βασιλιάς ήταν ο Σαπρηδών…»
"ΚΛΕΙΩ", 173.

********************

Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΞΕΓΕΡΣΙΣ ΤΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΣΑΡΠΗΔΩΝΑ ΑΠΕΤΥΧΕ. Ο ΜΙΝΩΑΣ ΤΟΥΣ ΕΞΟΡΙΣΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΟΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΛΥΜΟΙ, ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΛΥΜΑ (ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ) ΚΑΙ ΑΝΑΚΗΡΥΞΑΝ ΤΟΝ ΣΑΠΡΗΔΩΝΑ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΟΥΣ.

ΟΤΙ ΟΙ ΣΟΛΥΜΟΙ, Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΑΡΠΗΔΩΝΟΣ ΗΤΑΝ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ: «Πράγματι πληροφορούμαι, ότι οι Σόλυμοι, οι γείτονες των Λυκίων, τιμούσαν ιδιαίτερα τον Κρόνο…»
ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ - "ΠΕΡΙ ΕΚΛΕΛΟΙΠΟΤΩΝ ΧΡΗΣΤΗΡΙΩΝ", 421D

********************

ΟΤΙ ΙΔΡΥΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΛΥΜΑ ΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΡΑΒΒΙΝΟ ΙΩΣΗΠΟ: «…επειδή επί της εποχής του Αβραάμ, του προγόνου μας, η πόλη λεγόταν Σόλυμα. Πολλοί λένε, ότι και ο Όμηρος την αποκαλεί Σόλυμα.

Την δε προσωνυμία "Ιερο-" οι του Ιησού (του Ναυή) κατά των Χαναναίων και του πολέμου, κατά τον οποίο οι Χαναναίοι κράτησαν (την πόλη), που (ο Ιησούς) κατένειμε στους Εβραίους, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να διώξουν (τους Χαναναίους) από τα Ιεροσόλυμα, μέχρι που την πολιόρκησε ο Δαυίδ…»
ΙΩΣΗΠΟΥ - "ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ", Ζ,3, 10-25.

********************


Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ: «Η Σύγκρουση Διογενών-Κρονίων» ΓΡΑΦΕΙ: «Οι Χαλδαίοι-Ακάδιοι πρέπει να καλοείδαν την συμμαχία με τους Σολυμίτες.

Είναι η εποχή που ο Αβραάμ από την πόλη Ούρ της Μεσοποταμίας περιφέρεται στην περιοχή της Φιλισταίας (Παλαιστίνης) κατασκοπεύοντας τις μινωικές αποικίες, ενώ η δράση του φθάνει και μέχρι την Αίγυπτο, όπου υπήρχε κρυφό μέν αλλά ισχυρό ιερατείο του Τυφώνος.

Ο Αβραάμ και οι δικοί του ονομάστηκαν Εβραίοι, λέξη που σημαίνει "περιπλανώμενοι"... Στα χρόνια που ακολούθησαν η Κρόνια παράταξη προετοιμαζόταν πυρετωδώς για την αντεπίθεσή της. Σκοπός ήταν να καταληφθείι πρώτα η Αίγυπτος και μετά η Παλαιστίνη-Φιλισταία.

Παράλληλα η επιμειξία Κρόνιων Ελλήνων και σημιτικών φυλών δημιούργησε τον πειρατικό λαό των Φοινίκων (σ.σ. το σύμβολο των πειρατών ήταν μια νεκροκεφαλή με διασταυρωμένα κόκκαλα), οι οποίοι σύμφωνα με τον Πλούταρχο ήταν Κρόνιοι («Περί Δεισιδαιμονίας», 171Β).

Η ναυτική ικανότητα του λαού αυτού επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί για εισβολή στην κυρίως Ελλάδα, πράγμα που το είδαμε να γίνεται πράξη αιώνες μετά, κατά την διάρκεια των Μηδικών Πολέμων. Η Αίγυπτος δεν ήταν εύκολος στόχος. Η χώρα αυτή την εποχή εκείνη ήταν ιδιαίτερα ισχυρή σύμμαχος της Μινωικής Ομοσπονδίας.

Αποφασίστηκε λοιπόν να αλωθεί από μέσα. Η εβραϊκή Βίβλος περιγράφει ότι οι Αιγύπτιοι είχαν αιχμαλωτίσει τούς Εβραίους που ζούσαν εντός της επικράτειάς τους, επειδή τους φοβούνταν. Η εξέγερση του ιερέα Οσαρσήφ, δηλαδή του Μωυσή (σύμφωνα με τα «Αιγυπτιακά» του Μανέθωνα), είχε σκοπό την επιβολή της Κρόνιας (Τυφών-Σέτ) λατρείας στην Αίγυπτο… Τα γεγονότα απο εδώ και μετά είναι λίγο πολύ γνωστά.


Οι Αιγύπτιοι οπαδοί του Οσαρσήφ-Μωυσή έχασαν τον πόλεμο και εξορίστηκαν από την Αίγυπτο. Πέρασαν στην χερσόνησο του Σινά και ονομάστηκαν Ισραήλ, δηλαδή «Ο Λαός του Θεού (Ήλ)». Όχι όμως οποιουδήποτε θεού, αλλά του Κρόνου εφόσον ξέρουμε ότι: «Κρόνον τοίνυν οι Φοίνικες Ήλ προσαγορεύουσιν…» (Ερέννιου Φίλωνος, «Φοινικική Ιστορία», απόσπασμα καταχωρημένο στο Δ΄ βιβλίο, κεφάλαιο Ζ΄ του έργου «Ευαγγελική Προπαρασκευή», του Ευσέβιου Καισαρείας).

Η αποτυχία στην Αίγυπτο δεν πτόησε το Κρόνιο ιερατείο. Οι Αιγύπτιοι εξόριστοι (Ισραηλίτες) συμμάχησαν με τους Έλληνες Σόλυμους (Ιουδαίους) και υπό το γενικό όνομα Εβραίοι (έτσι τους ήξεραν οι Έλληνες Κρήτες της Φιλισταίας) ξεκίνησαν το θεάρεστο έργο της γενοκτονίας των Διογενών Ελλήνων:

«Διά τούτο τάδε λέγει ο Κύριος. Ιδού εγώ εκτείνω την χείρα μου επί τους αλλοφύλους και εξολοθρεύσω Κρήτας και απολώ τους καταλοίπους τους κατοικούντας την παραλίαν»
"IEZEKIHΛ", ΚΕ΄ στ΄.

********************

ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΓΙΑΧΒΕ (ΣΙΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ) ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ (ΕΒΡΑΪΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ) ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΟΔΟΥ ΚΡΥΦΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΘΕΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΞΙΩΤΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ: «ο μύθος της Ατλαντίδας, φαίνεται να είναι η θεμελιώδης ιδεολογία, όπου βασίζονται όλες οι μυστικές εταιρείες».


ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ «ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ». Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΙΣΧΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.

ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΑΠΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠ΄ΑΥΤΗΝ ΕΞΑΡΧΗΣ. Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΕΩΣ ΠΕΡΝΑ ΤΟ ΣΚΗΠΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΥΙΟΙ ΔΙΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΝΑΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ «ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ» ΔΗΛΑΔΗ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΟΥΙΝΣΔΟΡ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ, ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ Κ.Λ.Π. ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΜΩΣ, Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΓΝΩΣΤΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ «ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ».

ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑ ΔΗΛAΔΗ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ: « ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ». ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΝΔΟΓΑΜΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ ΤΟΥ.

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ. Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ. ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.


ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ. ΟΛΑ ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΡΗΤΟ: «Ordo Ab Chao – Τάξη μέσα από το Χάος». ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ.

ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑN

[Πηγή]