Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

ΒΟΜΒΑ!Η Γερμανία ζητά την διάλυση του Ελληνικού Στρατού…

Με έντονες επιθέσεις προς της Ελλάδα και κυρίως για το φλέγον ζήτημα του μεταναστευτικού έρχεται για ακόμη μια φορά να προκαλέσει ο Σόιμπλε αναφερόμενος στην στάση των ανατολικών κρατών - μελών δηλώνοντας πως :....

«Η αλληλεγγύη δεν αρχίζει με εκατέρωθεν προσβολές – είναι ήδη σημαντική πρόοδος αν όλες οι χώρες έχουν επιτέλους αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ» αφήνοντας να εννοηθεί πώς όλες οι υπόλοιπες χώρες πρέπει να υποδεχθούν περισσότερους πρόσφυγες από την Γερμανία λέγοντας συγκεκριμένα ''Οι ανατολικές χώρες θα πρέπει να δεχτούν πρόσφυγες, αλλά λιγότερους από την Γερμανία.''

Συνέχισε λέγοντας : «Θα χρειαστεί να δαπανήσουμε πολύ περισσότερους πόρους για κοινές ευρωπαϊκές αμυντικές πρωτοβουλίες.

Η εξωτερική πολιτική και πολιτική ασφάλειας των κρατών – μελών της ΕΕ πρέπει να συντονιστεί βήμα-βήμα. Ο απώτερος στόχος μας πρέπει να είναι ένας κοινός ευρωπαϊκός στρατός.

Τα κονδύλια που ξοδεύουμε για 28 εθνικούς στρατούς θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν αποτελεσματικότερα από κοινού» .

Ζητάει δηλαδή να διαλυθούν όλοι οι ευρωπαϊκοί στρατοί και αντί αυτών να φτιαχτεί ένας και μοναδικός στρατός που θα διοικείται μόνο από το Γερμανικό κράτος.

Κοινώς οι δηλώσεις του ξεκαθαρίζουν τις προθέσεις της Γερμανίας να αποκτήσει την πλήρη κυριαρχία της κάθε χώρας με το να δημιουργήσει έναν στρατό στρατό που εντολές θα λαμβάνει μόνο από την καγκελαρία της Άνγκελα Μέρκελ.

[Πηγή]