Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Έκτακτο! "Εισβολή" των Τούρκων στην Αττική...

Σήμερα αναμένεται να "πέσουν" οι τελικές υπογραφές, για την συμφωνία με την οποία παραχωρείτε ο Αστέρας της Βουλιαγμένης από το ΤΑΙΠΕΔ, σε fund, του οποίου το πλειοψηφικό πακέτο, κατέχει ο τουρκικός όμιλος Dogus....

Με αυτόν τον "Δούρειο Ίππο" λοιπόν, οι Τούρκοι ουσιαστικά εισβάλλουν στην χώρα και παίρνουν υπό την κατοχή τους τεράστιες Ελληνικές εκτάσεις.

Το παράδοξο είναι ότι αυτό έχει ξαναγίνει στο παρελθόν αφού με πρόσχημα την "συντηρητική οικιστική ανάπτυξη" της χώρας, μερικές φορές σε συνεργασία με ξένες αλλά και με ελληνικές εταιρείες έχουν πάρει υπό τον έλεγχό τους μαρίνες, παραλίες και ξενοδοχειακά συγκροτήματα.

Επίσης αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι σε αυτό συνέβαλλε και η Εθνική Τράπεζα, η οποία πριν από λίγες μέρες πούλησε στο Κατάρ την τουρκική τράπεζα Finansbank, προκειμένου να είναι σε θέση να αυξήσει την κεφαλαιακή της επάρκεια.

Το σημείο στο οποίο πρέπει όμως να εστιάσουμε είναι ότι τουρκική Dogus, είναι αυτή που έχει το πλειοψηφικό πακέτο το Fund που παίρνει το Μικρό Καβούρι, αλλά σε αυτό το μετέχουν και εταιρείες από το Κατάρ, το Άμπου Ντάμπι, το Ντουμπάι και το Κουβέιτ.

Σύμφωνα με πηγή του ΤΑΙΠΕΔ : "εντός του επόμενου τριμήνου εκτιμάται ότι το ΣτΕ θα δώσει την έγκρισή του στο νέο και πιο φιλικό στο περιβάλλον σχέδιο, οπότε και αναμένεται να ολοκληρωθεί η πώληση της Αστήρ Παλλάς στο fund, βασικός μέτοχος του οποίου με ποσοστό 30% είναι ο τουρκικός όμιλος Dogus”. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αναμένονται δηλώσεις επι του θέματος.

[Πηγή]