.

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

ΚΙΝΕΖΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΠΕΚΙΝΟ ΚΙΝΑ (έτος 2030)
You can’t change the future... Ομιλία σε Παν/μιο στους φοιτητές, του μετά Δρακονιανού ψευδόχριστου PAX DRACONIAN SINICA ἤ Βασιλεία του Ιεχωβά - Σεντάϊ (γενοπουστάϊ) Σεμινάριο κινέζου καθηγητή της Ιστορίας....

Γιατί όλες οι μεγάλες Αυτοκρατορίες της Δύσης κατέρρευσαν;;

Διότι όλοι οι λαοί απέτυχαν να εννοήσουν εγκαίρως ότι: «Η δυναμική των παγκοσμίων πολέμων παραμένει η ίδια επί 13.500 έτη και συνίσταται σε επιθετικές προκλήσεις των ηγεσιών Δυτικής Λευκής Φυλής (Λ.Φ.) εναντίον Ασιατών κίτρινης φυλής DRAG OSTEN οι οποίες αντεπιτιθέμενες προωθούνται συνεχώς προς δυσμάς εις βάρος εδαφικής κυριαρχίας της Λ.Φ.

Πρώτα γενοκτονήσαμε τους ανύποπτους φιλήσυχους Γιουνάν Έλληνες Ίωνες Ασίας και κατόπιν κατέρρευσε η κλασσική Μητροπολιτική Ελλάδα μέσω των πρακτόρων μας λευκο κίτρινων Ιουδαίων ως προϊόντα γενοκτονιών βιασμών των Πελασγών.

Κατόπιν κατέρρευσε η Ελληνογενής Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία μέσω των Κρονίων Ιερατείων μας, προωθήσαμε μέσω αυτών και τον Δούρειο ίππο του Ιουδαιοχριστιανισμού στην Δύση με το Διαίρει και Βασίλευε εφαρμοζόμενο από την Βρετανική Αυτοκρατορία των φυλετικών ξαδέλφων μας Σαξόνων η οποία παρέδωσε τελικά την σκυτάλη στην Αμερικανοεβραιοσαξονική Αυτοκρατορία.

Η Αμερικάνικη αυτοκρατορία ήταν η τελευταία της Δύσης. Αφήσαμε στον λαό τους να νομίζουν ότι είναι άτρωτοι, ενώ εμείς τους σκάβαμε υπογείως τα θεμέλια για χρόνια.

Αρχίσαμε και αγοράζαμε το χρέος τους μέσω του φυλετικού ξαδέλφου μας Ροκφέλλερ, γιγαντωθήκαμε οικονομικά μοσχοπουλώντας τα σαβουροπροϊόντα μας σκλαβιάς με δασμολογικές κομπίνες και με την αμέριστη βοήθεια των εβραιοσαξονικών μασονικών ηγεσιών Δύσεως που είχαν ήδη ορκισθή στις στοές τους, την διάλυση όλων των εθνών πλήν της Κίνας για να ιδρυθή η βασιλεία του Ιεχωβά μας.

Οι συμπαιγνιακές στοές τους διοικούνταν από την υπερστοά μας ΗΟΝG δεξιάς - αριστεράς χειρός και καταλάβαμε αμαχητί όλα τα λιμάνια τους και μεταφέραμε όπλα με κοντέϊνερς.

Στήσαμε στρατό στα βόρεια και Νότια σύνορά τους, ενώ ο λαός τους κοιμόνταν όρθιος και ξάφνου σκηνοθετήσαμε μία τελική προβοκάτσια DRAG NACH OSTEN εναντίον της «Κόκκινης Μηλιάς» (888) με τύποις ηγέτες τους νεοψευδέλληνες (Εψιλον 666) και οδηγό τους τον τουρκαλβανό πράκτορά μας Καρατζαφέρη.

Έτσι σαρωτικά αντεπιτιθέμενοι τους γενοκτονίσαμε όλους στον «αρμαγεδώνα» κατά τας γραφάς.
Θα είχανε γλυτώσει το ολικό αφανισμό τους αν είχαν κατανοήσει έγκαιρα ότι άπαντα θρησκεύματα συστήματα στοών, παρά τις «αντιθέσεις» τους, από το 9.600 π.Χ. έως σήμερα διοικούνται από ορατές και αόρατες διαστημικές δυνάμεις του κυρίου μας Σιν Σιών Σεντάϊ Ιεχωβά, προελεύσεως αστερισμών Βοώτου – Δράκοντος – Όφεως, «υποκρινόμενες» «κακούς δαίμονες διαβόλου» -«καλούς δαίμονες θεού» και ότι αυτοί μάς κατασκεύασαν εμάς τούς γήϊνους κινέζους το «έθνος του Δράκοντος» μέσω γενετικής μηχανικής και μας αποβίβασαν πρώτα στην Ατλαντίδα μέσω της ναυαρχίδας τους Σελήνης. Δόξα στον κύριό μας Δράκο Τζέηντ της Σελήνης.

Ή όπως λέει ο σοφός μανταρίνος μας το μεγαλύτερο έγκλημα που μπορεί να κάνει είναι να αποκαλύψει τήν αληθινή ιστορία και προϊστορία του πλανήτη.

Ηλίθιοι αυτοκτόνοι Αμερικάνοι και Νεοέλληνες.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΏΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΩΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: ΣΟΦΙΑ Α. ΑΘΗΝΗ

andromedanpower

Επιμέλεια: Ε-ΡΟΔΙΟΣ