.

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

«Έφερναν νύχτα τη μούμια του Μεγάλου Αλεξάνδρου» (ΕΙΚΟΝΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

!!Παγκόσμια αποκάλυψη!!
Συνεχώς αποκαλύπτονται νέα στοιχεία για τον τύμβο της Αμφίπολης! Παρόλο που τους τελευταίους μήνες, ίσως και λόγω της επικείμενης συνταξιοδότησης της υπέυθυνης αρχαιολόγου κ. Περιστερη, οι ειδήσεις που μας έρχονται από το μνημείο της Αμφίπολης έχουν μειωθεί....

Εντούτοις είδε το φως της δημοσιότητας μία νέα αποκάλυψη η οποία αναμένεται να προκαλέσει θόρυβο σε ολόκληρο τον πλανήτη!


Πιο συγκεκριμένα, ο ειδικός σε θέματα ανασκαφών και ανάγνωσης αρχαίων επιγραφών κ.Βασιλάκης, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το εξής:

«Επειδή μου στέλνουν και βλέπω, αρκετά τρελά δημοσιεύματα σχετικά με την ανακοίνωση του ΥΠΠΟ, 19/1/2015. Εάν πω, πόσους νεκρούς αναφέρουν οι αρχαίοι στην πρώτη σπασμένη πόρτα, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι , με τα σενάρια που επεξεργάζονται.

Οι νεκροί είναι τουλάχιστον 10 με 6 κύριες ταφές, διαφορετικών εποχών. Δεσπόζουσα όμως θέση έχει ο ''ΜΕΓΑΣ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΖΟΜΕΝΟΣ, ΕΝ ΤΩ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΥΧΤΟΣ'' που έγραψαν οι παπάδες στην κάτω πλάκα του τάφου του».

[Πηγή]