.

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

ΑΙΣΧΟΣ! Χωριό ζει πουλώντας παιδιά στη χώρα μας…

Πρόκειται για μια αποκάλυψη που προκαλεί φρίκη και ντροπή για την αξία της ανθρώπινης ζωής και πόσο μάλλον όταν περιλαμβάνει την χώρα μας....

Σε σημερινό άρθρο πασίγνωστης εφημερίδας γίνεται αναφορά για πώληση παιδιών από την γειτονική Βουλγαρία στην Ελλάδα καθώς έχει στηθεί ένα μεγάλο εμπόριο που συντηρεί ένα ολόκληρο χωριό δίνοντας παιδιά σε άτεκνα ζευγάρια στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα μαρτυρία μιας μητέρας από την ανατολική πόλη Σίλβεν σημειώνει πως πήρε 1500 ευρώ για την πώληση του παιδιού της ενώ καταδικάστηκε σε δυο χρόνια φυλάκισης με αναστολή για την εν λόγω εγκληματική πράξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι πολλοί οι Έλληνες που ταξιδεύουν συχνά πυκνά στην Βουλγαρία προκειμένου να αγοράσουν μωρά ή να «καπαρώσουν» κάποια που βρίσκονται ακόμα στην κοιλιά…

Η δήλωση μιας μητέρας από το χωριό Σίλβεν που συντηρείται από το εμπόριο βρεφών προκαλεί φρίκη… Σας την παραθέτουμε αυτούσια:

«Εγώ τουλάχιστον κατάφερα να αγοράσω αυτό το σπίτι με τα καταραμένα χρήματα, ώστε να έχουμε στέγη για τα παιδιά μας.

Δεν σπατάλησα ούτε ένα λεβ» λέει η γυναίκα που πούλησε το παιδί της. «Πολλοί άνθρωποι εδώ, όμως, δίνουν τα μωρά τους για το εύκολο χρήμα, τρώνε, πίνουν κάνουν πάρτι. Όταν τα χρήματα τελειώσουν, απλώς πουλάνε το επόμενο μωρό».

[Πηγή]