.

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ AIRBUS [vid]

ΜE ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ TWITTER ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕ ΠΥΡΑ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΓΗ,... ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ;....

Με ανάρτησή του στο Twitter το Ισλαμικό Κράτος στην Αίγυπτο υποστηρίζει ότι κατέρριψε το ρωσικό αεροσκάφος που κατέπεσε σήμερα στη χερσόνησο του Σινά, λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του Σαρμ ελ Σέιχ.

Λίγο νωρίτερα είχε αναρτηθεί στο You Tube βίντεο στο οποίο φαίνεται η κατάρριψη αεροσκάφους.

“Οι στρατιώτες του Χαλιφάτου πέτυχαν να καταρρίψουν ένα ρωσικό αεροσκάφος στην επαρχία του Σινά, που μετέφερε περισσότερους από 220 Ρώσους σταυροφόρους οι οποίοι σκοτώθηκαν όλοι” ανέφερε το μήνυμα της τζιχαντιστικής οργάνωσης που ισχυρίζεται ότι προχώρησε στην ενέργεια αυτή σε “αντίποινα” για τη Ρωσική επέμβαση στη Συρία.

Την ανάληψη της ευθύνης εκ μέρους του παρακλαδιού του ΙΚ στην Αίγυπτο μετέδωσε και ο ιστόποτος Aamaq , επικαλούμενο το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

NEKTRON444

Οι αρχές που ερευνούν τα αίτια της συντριβής, δεν έχουν βρει – μέχρι στιγμής – στοιχεία που να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το αεροσκάφος δέχτηκε πυροβολισμούς ή ότι σημειώθηκε έκρηξη.

Στο μήνυμα που έστειλαν μέσω εφαρμογής μηνυμάτων οι τζιχαντιστές, δεν αναφέρουν με ποιον τρόπο καταρρίφθηκε το αεροσκάφος από τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους.

Στο σημείο του δυστυχήματος, οι έρευνες συνεχίζονται για την ανεύρεση όλων των πτωμάτων. Έχει ήδη ανακοινωθεί ότι όλοι οι 224 επιβαίνοντες είναι νεκροί, όμως έχουν ανασυρθεί μέχρι τώρα, μόνο 100 πτώματα από τα συντρίμμια του αεροσκάφους, μεταξύ αυτών και πέντε παιδιών, από τα συνολικά 17 που επέβαιναν στη μοιραία πτήση.

Λίγη ώρα πριν από το tweet, βίντεο στο οποίο φαίνεται αεροσκάφος να τυλίγεται στις φλόγες, ενώ είναι εν πτήσει, αναρτήθηκε στο You Tube. Το βίντεο έχει τη μουσική επένδυση που συνοδεύει όλα τα βίντεο των τζιχαντιστών, ωστόσο, η γνησιότητά του παραμένει αδιευκρίνιστη.

[Πηγή]