.

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

«ΚΟΜΑΝΤΟ… ΑΣΕ ΤO ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΔΙΆ…»!

1.500 ΦΡΑΝΤΖΟΛΕΣ ΨΩΜΙ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ: ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΤΟΥΣ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥΖΑΛΑΣ… OTAN ακούν την λέξη "Στρατός" ή "Ένοπλες Δυνάμεις" κάποιοι κουλτουριάρηδες ειδικά....
της Αριστεράς βγάζουν σπυράκια…

Όταν είναι όμως να προωθήσουν την περίεργη πολιτική τους, εύκολα δίνουν ρόλο στα παλικάρια και κορίτσια του Στρατού μας…

Σειρά μέτρων για την αντιμετώπιση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στη Μυτιλήνη από τις αθρόες ροές μεταναστών και προσφύγων στο νησί ανακοίνωσε σήμερα κατά την επίσκεψη του στη Μυτιλήνη ο αναπληρωτής Υπουργός αρμόδιος σε θέματα μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

Μια από αυτές:

Ενεργοποίηση του Στρατού, ο οποίος θα φτιάχνει καθημερινά 1500 φρατζόλες ψωμί, ενώ προσωπικό και μέσα του θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία νέου χώρου υποδοχής στο παλιό στρατόπεδο στη διασταύρωσης της Κάπης με την Κλείου στη βορειοανατολική Λέσβο.

Ερωτήσεις προς τον πάμπλουτο γυναικολόγο ΜΟΥΖΑΛΑ…

Και τι είναι ο στρατός…. Εστιατόριο..;

Μήπως είναι φούρναρης;

Πότε έδωσες τελευταία φορά δωρεάν ψωμί στα στελέχη των Δυνάμεων με οικονομικά προβλήματα

Πότε έδωσες τελευταία φορά δωρεάν ψωμί στους απόρους έλληνες του νησιού..

Ερυθρός σταυρός δεν υπάρχει….

Ερυθρή ημισέληνος να στείλει βοήθεια από μουσουλμανικές χώρες δεν έχει δήξει ευαισθησία;

Ας αφήσει λοιπόν τις εξυπνάδες ο πάμπλουτος μαιευτήρας και χειρούργος-γυναικολόγος Ιωάννης Μουζάλας… και αν θέλει να παίξει φιλάνθρωπος ας ξεγεννά τζάμπα γυναίκες… με όποια σειρά θέλει… Ελληνίδες Αλβανίδες Τουρκάλες..



Το βιογραφικό του κ. Μουζάλα:

Ο Γιάννης Μουζάλας είναι μαιευτήρας και χειρουργός-γυναικολόγος. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Τελείωσε την Ιατρική Σχολή Αθηνών και μετά μετεκπαιδεύτηκε στο Μιλάνο (Laser) και στο Λονδίνο (φυσιολογικός τοκετός).

Έχει εργαστεί στα νοσοκομεία Τζάνειο, Άγιος Σάββας, Έλενα (λαπαρο/ση). Στο Λονδίνο συνεργάστηκε με τον Michel Obent και τον Gordon στο Queen Elisabeth-Saint John Clinic.

Το 1999 έκανε τον πρώτο στην Ελλάδα τοκετό στο νερό. Υπερασπίζεται επιστημονικά και πρακτικά τον φυσικό τοκετό. Βοήθησε να δημιουργηθούν στα μαιευτήρια αίθουσες φυσικού τοκετού με δυνατότητα χρήσης νερού και «τοκετού σαν στο σπίτι».

Είναι μέλος επιστημονικών συλλόγων. Συμμετέχει ενεργά σε κοινωνικά κινήματα και είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Γιατρών του Κόσμου, έχοντας συμμετάσχει σε πάνω από 25 αποστολές σε Ασία και Αφρική.

[Πηγή]