.

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Η Cabal και οι Illuminati μαζί με τους συμμαχους τους Δρακονιανους, χειραγωγούν την ανθρωπότητα

Πλήρης έκθεση από τον Corey Goode μετά την συνάντηση που είχε με το «Συμβούλιο των Αποσχισθέντων Αρχαίων Πολιτισμών». Επτά υπόγειοι πολιτισμοί συνένωσαν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν μια εχθρική υπόγεια ερπετοειδή φυλή (τους Raptors) και αυτούς που...
χειραγωγούν την ανθρωπότητα της επιφάνειας.

– Στους κόλπους του Συμβουλίου εκπροσωπούνται 7 αποσχισθέντες πολιτισμοί, περιέργως όμως όχι οι Μάγιας, οι οποίοι έχουν διαδραματίσει θετικό ρόλο στην άμβλυνση των επιπτώσεων από την διαχείριση των εξωγηίνων ομάδων που εκμεταλλεύονται την ανθρωπότητα.

– Τα «Γαλάζια Φτερωτά Όντα» της «Συμμαχίας των Σφαιρών» είναι οι αρχαίοι «Κηδεμόνες» ή «Φύλακες» που επέστρεψαν για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να απαλλαγεί από τους δυνάστες της.

– Ο ανθρώπινος πολιτισμός αποσχίστηκε σε δύο ξεχωριστά τμήματα πριν από χιλιετίες, όταν διάφοροι πολιτισμοί είχαν ακμάσει και εξαφανιστεί, ως αποτέλεσμα κατακλυσμιαίων γεγονότων, πόλεμων, εισροής προσφύγων από άλλους πλανήτες, και γενετικά πειράματα άλλων εξωγήινων πολιτισμών.

Στο τεράστιο εσωτερικό της Γης, ένας άλλος πολιτισμός που αποσχίστηκε από την ανθρωπότητα βρήκε εκεί καταφύγιο και άκμασε για χιλιετίες, διατηρώντας τις αρχαίες μορφές γνώσης και τις γραμμές αίματος που ανάγονται σε χρόνο πριν από τις κατακλυσμιαίες αλλαγές στην επιφάνεια.

Στην έκθεσή του ο Goode, περιγράφει τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με ένα Συμβούλιο που εκπροσωπεί επτά αρχαίους ανθρώπινους πολιτισμούς, το οποίο περιέγραψε ως «Συμβούλιο των Αρχαίων Αποσχισθέντων Πολιτισμών της Γης».

Περιγράφει την μεγάλη ιστορική προοπτική του Συμβουλίου και γιατί περιοριζόταν στο να αποφεύγεται η αλληλεπίδραση με την ανθρωπότητα της επιφάνειας στο πέρασμα των χιλιετιών.

Ο Goode περιγράφει τη δυσπιστία του Συμβουλίου με την ανθρωπότητα της επιφάνειας, η οποία έχει ελεγχθεί και χειραγωγείται από μυστικές κοινωνίες (Cabal / Illuminati) που ευθυγραμμίζονται με μια επεμβατική εξωγήινη ομάδα, τους «Δρακονιανούς», οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ανθρωπότητα της επιφάνειας.

Για να προστατεύσουν τον εαυτό τους από τις επιθετικές και πολεμικές δραστηριότητες της ανθρωπότητας της επιφάνειας και από μια μη ανθρώπινη υπόγεια φυλή που ονομάζονται «Raptors», οι αρχαίοι αποσχισθέντες πολιτισμοί έπρεπε να προσποιούνται ότι είναι θεοί και / ή εξωγήινοι, για να αποκρύψουν την πραγματική τους ταυτότητα.

Ο Goode αρχίζει την έκθεσή του με μια λεπτομερή εξήγηση σχετικά με τις συνθήκες και τα γεγονότα που οδήγησαν σε αυτή τη συνάντηση με το «Συμβούλιο των Αρχαίων Αποσχισθέντων Πολιτισμών της Γης».

Περιγράφει πώς ένα διάλειμμα στις σχέσεις μεταξύ των διαφόρων μυστικών διαστημικών προγραμμάτων, η εισροή εξαιρετικά προηγμένων όπλων και η εμφάνιση των «Γαλάζιων Φτερωτών Όντων» της «Συμμαχίας των Σφαιρών», οδήγησε τους αρχαίους πολιτισμούς της Γης στη στρατηγική ανάγκη της ενίσχυσης της συμμαχίας μεταξύ των.

Το πρώτο τους βήμα ήταν να σχηματίσουν ένα Συμβούλιο από επτά διαφορετικές ομάδες, οι οποίες είχαν διαφορετικές οπτικές γωνίες και ξεχωριστές πολιτικές φιλοσοφίες. Περιέργως, αυτό το σχετικά νέο Συμβούλιο, δεν περιλαμβάνει εκπροσώπους από τον αρχαίο πολιτισμό των Μάγιας, οι οποίοι έχουν διαδραματίσει πολύ θετικό ρόλο στην άμβλυνση των επιπτώσεων που υφίστανται οι άνθρωποι από τις εξωγήινες ομάδες που τους εκμεταλλεύονται.

Η νέα αυτή συμμαχία θα επιτρέψει στους αρχαίους πολιτισμούς της Γης να αντιμετωπίσουν τις αυξανόμενες επιθετικές ενέργειες των Illuminati και της Cabal, καθώς και των εξωγήινων συμμάχων τους υπό την ηγεσία των Δρακονιανών. Οι τελευταίοι, με την ενθάρρυνση των Raptors, άρχισαν να επεκτείνονται στο εσωτερικό της Γης, γεγονός που οδηγεί σε εδαφικές απώλειες των αρχαίων πολιτισμών της Γης.

Οι Raptors περιγράφονται ως όντα με «ειδεχθή ερπετοειδή χαρακτηριστικά, καθώς και με ένα λοφίο από φτερά που διασχίζει κάθετα την λιπόσαρκη πλάτη τους».

Ο Goode περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια, πώς οι υπόγειοι πολιτισμοί της Γης θεωρούν τους εαυτούς τους φυλετικά καθαρούς, σε αντίθεση με την ανθρωπότητα της επιφάνειας.

Ο καθένας περιγράφει τις αντιλήψεις τους για όλους εμάς στην επιφάνεια ως απολίτιστους βάρβαρους, άρρωστους και γενετικά ακάθαρτους. Ανέφεραν ότι ήταν οι μόνοι που είχαν διατηρήσει τα διάφορα πρωτότυπα ανθρώπινα bloodlines στον πλανήτη..

Μετά το κύμα προσφύγων από τους γύρω πλανήτες, άρχισε να αναμειγνύεται το γενετικό τους υλικό με τους ανθρώπους της επιφάνειας, με αποτέλεσμα να κυριαρχήσουν στον πλανήτη σαν την πανούκλα.

Ο Goode αναφέρεται σε τέσσερις καταστροφές στην επιφάνεια της Γης, που οδήγησαν στο σχηματισμό των αποσχισθέντων υπόγειων πολιτισμών:

Στα τελευταία 20 εκατομμύρια χρόνια, που είχαν δημιουργηθεί και αναπτυχθεί οι αρχικές γραμμές αίματος του ανθρώπου στην Γη, συνέβησαν τέσσερις μεγάλοι κατακλυσμοί, που είτε είχαν αλλάξει τον άξονα, την περιστροφή ή την τροχιά της Γης γύρω από τον Ήλιο

Κάθε φορά που ένα από αυτά τα γεγονότα συνέβαινε, η «ελίτ» ή η κάστα των ιερατείων, διατηρούσε την γενετική τους γραμμή καθαρή μέσα από την απομόνωση τους κάτω από το έδαφος. Αυτές οι μικρές ομάδες επέζησαν ενώ οι αντίστοιχες της επιφάνειας εξαφανίστηκαν.

ΕΙΣΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ

Ο Goode αναφέρει ότι πρόσφυγες από άλλους κόσμους είχαν πλημμυρίσει την επιφάνεια της Γης και αναμίχθηκαν με το επιζώντα πληθυσμό. Όλο και πιο προηγμένες ομάδες άρχισαν να καταφθάνουν από το απώτερο διάστημα κατά τη διάρκεια και ή και μετά από αυτά τα κατακλυσμιαία γεγονότα.

Αυτές οι νέες ομάδες άρχισαν να εκμεταλλεύονται την κατάσταση, προσπαθώντας να χειραγωγήσουν τη γενετική των κατοίκων αυτού του ηλιακού συστήματος.

Σύνθετοι εξωγήινοι μεταφέρθηκαν με αυτούς τους πρόσφυγες εδώ κατά κύματα, ύστερα από κατακλυσμούς που συνέβησαν στους πλανήτες τους. Οι πρόσφυγες αυτοί ήταν γενετικά όμοιοι με τους αρχικούς ανθρώπους της Γης, αλλά ήταν πολύ πιο επιθετικοί.

Οι αρχαίοι πολιτισμοί της Γης γνώριζαν για τους «Κηδεμόνες» ή «την αρχική Builder φυλή» που ο Goode έχει περιγράψει σε ένα αριθμό επεισοδίων της Gaiam
TV.

Οι υπόγειες ομάδες υποστήριξαν ότι υπήρξε ένας αρχαίος πολιτισμός που είχε προστατεύσει αυτήν την περιοχή του γαλαξία για δισεκατομμύρια χρόνια. Αυτός ο πολιτισμός αναφέρεται ως «οι Φύλακες», και το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα που αναφέρεται σε αυτούς ως «Αρχαίος Αγώνας των Φυλάκων» Αυτός ο πολιτισμός των «Φυλάκων» ήταν εξαιρετικά προηγμένος. Δεν υπήρξαν εξωγήινες ομάδες που κατόρθωσαν να παραβιάσουν την μικρή αυτή περιοχή του διαστήματος.

Η ανθρωπότητα της επιφάνειας είναι τώρα μια απειλή: Οι επιζώντες αυτών των κατοικημένων κόσμων που μεταφέρθηκαν στη Γη ήταν εξαιρετικά επιθετικοί και άρχισαν να αναπαράγονται και να διασταυρώνονται με τους αρχικούς ανθρώπους της επιφάνειας της Γης.

Οι υπόγειες ομάδες είδαν αυτό το νέο είδος μιγάδων ως απειλή για την ύπαρξή τους. Αυτή η νέα μικτή φυλή είναι ο πληθυσμός της επιφάνειας του πλανήτη σήμερα.

Η αρχαία ανθρώπινη κοινωνία εξήγησε γιατί έπρεπε να εξαπατήσουν την ανθρωπότητα της επιφάνειας, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις ατζέντες των εξωγήινων.

Συνέχισαν να εμφανίζονται σε ορισμένους μακρινούς γενετικούς των συγγενείς στην επιφάνεια σαν θεοί και ανέβασαν δασκάλους, για να τους βοηθήσουν να αναπτύξουν τον πολιτισμό τους και τον εαυτό τους πνευματικά.

Αυτό έγινε με την ελπίδα ότι θα μπορέσουν να ξεπεράσουν το επιθετικό μέρος του γενετικού τους προγραμματισμού. Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Αποφάσισαν να αρχίσουν να προβάλλουν τον εαυτό τους σαν εξωγήινους από άλλα αστρικά συστήματα, όταν η ανθρωπότητα της επιφάνειας έγινε πιο εξελιγμένη τεχνολογικά. Και θα συνεχίσουν να το κάνουν αυτό, για να κρατήσουν την προσοχή των ανθρώπων που έρχονται σε επαφή μαζί τους προς τα αστέρια, αντί να κοιτάζουν κάτω από τα πόδια τους.

Παρά την άφιξη της «Συμμαχίας των Σφαιρών», που τους θεωρούν σαν τους αρχαίους «Φύλακες», δεν διατηρούν την αισιοδοξία ότι ο πολιτισμός της επιφάνειας θα χάσει την επιθετικότητα του.

Αυτές οι υπόγειες ομάδες έχουν την εντύπωση ότι ακόμα και μετά από ένα γεγονός αποκάλυψης και την παύση της χειραγώγησης μας από τους εξωγήινους και την απομάκρυνση τους από το ηλιακό μας σύστημα, θα χρειαστούν ακόμη πολλές γενιές για να θεραπευτούμε και να εξελιχτούμε ως πολιτισμός. Μόνο τότε θα είμαστε σε θέση να έχουμε ανοικτή επαφή με τον πολιτισμό τους ως ίσοι.

© Πνευματικά Δικαιώματα: Michael Salla, Ph.D.

Nicos Kastanias

Το είδαμε εδώ