.

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΈΚΤΑΚΤΗ ΕΊΔΗΣΗ ΣΟΚ!! Οι Εβραίοι έχουν κατουρηθεί στα γέλια!!!

Οι Έλληνες ψηφίσαν αυτόν που έλεγε δεν υπάρχουν θαλασσιά σύνορα! Αυτόν που τους κορόιδεψε κατάμουτρα! σαν κάτι γυναικούλες που τις δουλεύουν και αυτές εκεί, μυαλό κάτι παραπάνω από κότας! Όλοι αυτοί που το παίζουν απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων!....

Αυτοί που είχαν σημαία την ερευνά και την φιλοσοφία, αν τους ρωτήσεις με τι κριτήριο ξανά ψηφίσαν ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορεί να απαντήσει κάνεις ουσιαστικά! (ας σχολιάσει κάποιος που το ψήφισε τον λόγο!)

Αποδείξατε πόσο πρόβατα είστε άλλη μια φορά! εσείς που όχι μόνο δεν ξέρετε ιστορία αλλά το παίζεται και μορφωμένοι με τα πτυχία καλής διαγωγής που σας έδωσε η ελίτ !! , ότι δηλαδή μάθατε τα ψέμματα και είστε καλά προβατάκια, (κάνεις που ξέρει αληθινή ιστορία δεν θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ, και να φανταστεί κάνεις ότι μιλάμε για πρόσφατη ιστορία! 100 χρονιά πίσω...)

Αυτούς που κατέβαζαν τα τάγματα εφόδου να σας καίνε την περιουσία σας!  η και εσάς τους ίδιους! που δημιουργήθηκε από εγκληματική οργάνωση και όχι κόμμα της 17 Νοέμβρη, με ευγενική χορηγία Cia, και Εβραίας Δαμανάκη!

Τώρα αν ψάξει κάνεις να βρει κάτι κάλο σε αυτό το κόμμα απόκομμα του ΚΚΕ ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να βρει τίποτα,

ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΊΣΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ! ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΨΑΞΑΝ ΚΑΝ! ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΨΙΦΗΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΜΕ!

Μιλάμε για ένα λαό για φάπες που δεν είναι θύμα αλλά συνεργός!(το είχε δείξει και το 40 ότι ήταν συνεργοί στους Rothschild) η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο! ποιοι θα πάρουν σοβαρά τους συνεργούς στους προδότες;;;

Συγχαρητήρια είστε λαός άξιος της μοίρας του , και ζωντανό παράδειγμα ηλιθιότητας! και αφήστε τους προγόνους ήσυχους δεν έχετε καμιά σχέση! σαν κάτι κακομαθημένα που το παίζουν μάγκες με τα λεφτά του μπαμπά! εκείνοι έγραψαν ιστορία εσείς γράφεται ιστορία του πιο χαζού λάου!

(ΥΓ, περιμένω κάποιον να πει ένα σοβαρό κριτήριο που ψήφισε σύριζα για δεύτερη φορά! αν υπάρχει και δεν είναι γιατί έτσι πήραν εντολή μεσώ μικροκυμάτων χειραγώγησης μυαλών...! ναι σωστά συνωμοσίες είναι αυτά! όπως τότε που είχατε την εντύπωση ότι θα σας σώσει ο ΣΥΡΙΖΑ!)

[Πηγή]