.

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

«Αναρχικοί» ντυμένοι γυναίκες κάνουν κόμμα στην Βρετανία

ΠΑΕΙ... ΚΑΗΚΑΝ ΟΙ ΦΛΑΝΤΖΕΣ...

Οι Αναρχικοί έκαναν κόμμα στην Βρετανία και κατεβαίνουν στις εκλογές με σύνθημα «Ταξικός πόλεμος με την κάλπη και την πέτρα». Βασικό τους αίτημα ο διπλασιασμός όλων των δικαιωμάτων της εργατικής τάξης , η κατάλυση της μοναρχίας και η....
κατάργηση της ιδιωτικής και προνομιακής παιδείας των «αστών» .

Το κόμμα «Ταξικός Πόλεμος» αποτελεί την μετεξέλιξη ενός αντί-εξουσιαστικού περιοδικού με τον ίδιο τίτλο καθώς και μιας συλλογικότητας Βρετανών Αναρχικών με τακτική παρουσία στις κινητοποιήσεις στην Μεγάλη Βρετανία.


Ο “Ταξικός Πόλεμος» κατεβάζει 7 υποψηφίους στις επικείμενες Βρετανικές εκλογές και μάλιστα ένας από αυτούς εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή για να εκφράσει τις απόψεις του κόμματος του ντυμένος «drug queen».


Παρά το ασυμβίβαστο των αναρχικών θέσεων με τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες η οργάνωση του «ταξικού πολέμου» και πλέον το ομώνυμο κόμμα δεν φαίνεται να έχει τέτοια ιδεολογικά προβλήματα καθώς βασικό τους σύνθημα σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία είναι «ταξικός πόλεμος με την κάλπη και την πέτρα»

Το κόμμα ευαγγελίζεται την βίαια επανάσταση της εργατικής τάξης στην Βρετανία για την εγκαθίδρυση του Ελευθεριακού Σοσιαλισμού. 


[Πηγή]: crashonline

Το είδαμε εδώ