.

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Τα κτήνη του Κιέβου έχουν βιάσει περισσότερες από 800 γυναίκες στη Μαριούπολη


Μόνο τον Οκτώβριο, ο αριθμός των καταγεγραμμένων βιασμών που διαπράχθηκαν στη Μαριούπολη από τους Νεοναζί στρατιώτες της Ουκρανικής Εθνοφρουράς ξεπερνά τους 200!....

Οι κάτοικοι ισχυρίζονται ότι η αστυνομία συχνά αρνείται να καταγράψει τις καταγγελίες των θυμάτων βιασμού.

Τα στοιχεία που περιλαμβάνουν τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί μέχρι και το τέλος του Οκτωβρίου του 2014 αποκαλύφθηκαν στη διάρκεια συνεδρίασης του Κεντρικού Αστυνομικού Τμήματος της πόλης.

Επιπροσθέτως, ένας σημαντικός αριθμός ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και νεαρά κορίτσια, έχουν απαχθεί, σύμφωνα με τον ακτιβιστή Ihor Lyutikov, ο οποίος μίλησε στους δημοσιογράφους επικαλούμενος πηγές της τοπικής αστυνομίας.

«Στρατιώτες που φέρουν τα διακριτικά του ουκρανικού στρατού αρπάζουν κορίτσια που περιμένουν στις στάσεις των λεωφορείων, τα βάζουν με τη βία μέσα στα αυτοκίνητα που οδηγούν και τα μεταφέρουν σε άγνωστες τοποθεσίες», είπε ο Lyutikov, προσθέτοντας ότι κάποια από αυτά εξακολουθούν να αγνοούνται.

Επίσης, πολλοί άνδρες αγνοούνται, αλλά η αστυνομία δεν ερευνά τις απαγωγές, παρά μόνο αν τα θύματα ή οι συγγενείς τους έχουν γνωριμίες ή σχέσεις με υψηλόβαθμους αστυνομικούς.

«Οι καταγγελίες γίνονται δεκτές μόνο από εκείνους που έχουν γνωστούς ή συγγενείς που υπηρετούν στην αστυνομία, η οποία τότε και μόνο αποφασίζει να ερευνήσει την υπόθεση. Φανταστείτε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι άνθρωποι που δεν έχουν τέτοιες σχέσεις, οι οποίοι δυστυχώς αντιπροσωπεύουν την πλειοψηφία των θυμάτων», τόνισε ο ακτιβιστής.

Σπάνια η αστυνομία πραγματοποιεί κάποιες συλλήψεις μέσα από την πόλη, αλλά στην πραγματικότητα δεν υπάρχει «ενδιαφέρον» από τη μεριά της για τους εγκληματίες.

Δείτε τι αποκαλύπτει ένας αυτόπτης μάρτυρας:

SLAVYANGRAD BLOG

[Πηγή]