.

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Λαθρομετανάστες βάλανε φωτιά στο Norman Atlantic;;; [Video]

Δέρνανε τους επιβάτες και τα γυναικόπαιδα για να
φύγουνε πρώτοι από το καράβι!

Ο υπ. Ναυτιλίας νωρίτερα αποκάλυψε μάλιστα ότι στις 27/12 όταν και αναχώρησε το πλοίο από την Πάτρα συνελήφθησαν 9 περίπου άτομα που επιχείρησαν να εισέλθουν σε αυτό με πλαστά έγγραφα ενώ όπως είπε "σκαναρίστηκαν" 70 περίπου φορτηγά....

Η μαρτυρία της σοπράνο Δ. Θεοδοσίου που επέβαινε στο Norman Atlantic. Ακούστε τι λέει η γυναίκα, ότι το πιο τραυματικό της όλης υπόθεσης ήταν το ξυλο που ετρωγαν απο υπανθρώπους (λαθρο) Τούρκους, Ιρακινούς κλπ...

Όπως είπε σε Ιταλική εφημερίδα η κυρία Θεοδοσίου, η οποία ταξίδευε προς την Ιταλία εν όψει παραστάσεων στο Ρίμινι: «Μας είχαν πει ότι υπήρχε πολύς καπνός και δε μπορούσαν να έρθουν να μας πάρουν σύντομα. Όταν άκουσα μέσα στη νύχτα τον ήχο από το ελικόπτερο μάζεψα τις δυνάμεις μου».

Τι βίωσε, όμως, πριν περισυλλεγεί από τους διασώστες; Σύμφωνα με τη σοπράνο, η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα υποθερμίας αλλά έπειτα από λίγη ώρα πήρε εξιτήριο, η κατάσταση που επικράτησε ήταν δραματική.

«Επικράτησε κόλαση, είδα σκηνές τρομακτικές. Υπήρχαν άνδρες, Ιρακινοί, Τούρκοι, Πακιστανοί που ήταν στο πλοίο. Είχε δοθεί η προτεραιότητα σε παιδιά, ηλικιωμένους και γυναίκες, αλλά εκείνοι σκαρφάλωναν και χτυπούσαν, μας τραβούσαν, σε τραβούσαν μακριά, προσπαθούσαν να ανοίξουν το δρόμο για να σωθούν», δήλωσε συγκλονισμένη η Ελληνίδα σοπράνο.

«Ακόμα και εγώ δέχθηκα χτυπήματα, αλλά αντέδρασα για να φτάσω στο ελικόπτερο. Θύμωσα πολύ, αλλά σκέφτηκα: ή τώρα ή ποτέ. Ήταν πολύ άσχημα, δε θα το ξεχάσω ποτέ», πρόσθεσε η κυρία Θεοδοσίου.

Zappitvideo

[Πηγή]