.

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Το τρίγωνο της κόλασης στην εσχατιά της Ευρωπαϊκής Ρωσίας


Το τρίγωνο της κόλασης στο Αρχάγγελσκ είναι μια ανώμαλη ζώνη του βορείου τμήματος της ευρωπαϊκής Ρωσίας. Τα τρία σημεία του τριγώνου είναι: το κοσμοδρόμιο Πλεσέτσκ, το πυρηνικό κέντρο της ναυπηγικής βιομηχανίας Σεβεροντβίνσκ....

Και η τοποθεσία των πυρηνικών δοκιμών στη χερσόνησο Σουχόϊ Νος, από όπου κάποτε πυροδοτήθηκε η ισχυρότερη βόμβα στην ιστορία, η Βόμβα Τσάρος.




Το τρίγωνο μελετάται εδώ και πολλές δεκαετίες, καθώς υπάρχουν ενδείξεις αυξημένης ανώμαλης δραστηριότητας, συμπεριλαμβανομένων των ούφο (ΑΤΙΑ), plasmoids, λαμπερές μπάλες, και άλλα ανεξήγητα φαινόμενα.

 
Η ιστοσελίδα Batenka.ru διοργάνωσε μια εκστρατεία αφιερωμένη στον ξεχασμένο ταξιδιώτη και «αποκαλυψιολόγο» Τεοντόρ Γκλαγκόλεφ με στόχο να μάθει την αλήθεια.



Ο δρόμος με 4Χ4 από τη Μόσχα στο Σεβεροντβίνσκ- το επίκεντρο του Τριγώνου της Κόλασης στις ακτές της Λευκής Θάλασσας- είναι περίπου 900 μίλια.



Μαζί με όλες τις στάσεις το ταξίδι μετ 'επιστροφής πήρε τρεις μέρες -αν αυτή είναι η σωστή λέξη- αφού εδώ το καλοκαίρι είναι μια μεγάλη ημέρα που διαρκεί αρκετούς μήνες.


Φτάνοντας στην ακτή της Λευκής Θάλασσας, η κατάσταση δεν μοιάζει καθόλου με βόλτα σε πάρκο, ειδικά όταν τα τηλέφωνα και δορυφορικά δεν λειτουργούν. Σαν να μην υπάρχει θάλασσα! Στη θέση της υπάρχουν τεράστια βάλτοι και έλη. Μόνο μετά από διαδρομή 100 μιλίων εκτός δρόμου, οι ταξιδιώτες μπόρεσαν να βρουν την ακτή, όπου τους υποδέχτηκε μια εκκωφαντική σιωπή.



Κατά μήκος της διαδρομής υπήρχαν και άλλα σημάδια ζωής: απάτητα εδώ και καιρό μονοπάτια, πεσμένοι φράκτες, ένα τριγωνικό περίπτερο με την ταμπέλα «μπακάλικο». Η ομάδα της Batenka αντί για το Σεβεροντβινσκ κατέληξε κατά τύχη -τελικά -στο χωριό Στρόιτελ.

 
Εκεί, η ομάδα συνάντησε τον Μπόρις, τον θεματοφύλακα του Τριγώνου της Κόλασης. Ψαρεύει στη θάλασσα με το δικό του αμφίβιο –χειροποίητο όχημα - γύρω από την άκρη της θάλασσας, μακριά από την παραλία, και επιστρέφει πίσω στο σπίτι την ώρα του τσαγιού με τη σημαία του τέλους του κόσμου.

 

Σε κάθε περίπτωση, ο στόχος επιτεύχθηκε φθάνοντας στο Τρίγωνο της Κόλασης, όπου είναι μάταιο να αμφισβητείς τους νόμους της φύσης. Οι φυσικοί νόμοι δεν ισχύουν πλέον και τα πάντα λειτουργούν με το δικό τους τρόπο.

Egor Mostovshikov

[Πηγή]