.

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΥΦΗ ΓΙΑ... ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΤΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

ΙΣΛΑΜΙΚΟ... ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΟ

Τζιχαντιστής με πολύ καλές επιδόσεις στους αποκεφαλισμούς και με ειδίκευση στις σταυρώσεις ζητάει νύφη που να μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του Τζιχάντ στη Συρία....

Δεκτές και οι χήρες. Κάπως έτσι έχει διατυπώσει το ισλαμικό Κράτος την προκλητική ανακοίνωσή του για την εξεύρεση νύφης για τους μαχητές του.

Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους αποφάσισαν να ανοίξουν ένα μεγάλο γραφείο συνοικεσίων που απευθύνεται σε γυναίκες που επιθυμούν να παντρευτούν με υπερ - εξτρεμιστές μαχητές.

“Το Ισλαμικό Κράτος εγκαινίασε στη συριακή πόλη Al-Bab ένα γραφείο (…) του οποίου η αποστολή είναι να δέχεται ελεύθερες γυναίκες ή χήρες που επιθυμούν να παντρευτούν μαχητής του Ισλαμικού Κράτους ” μεταφέρει προσωποπαγές όργανο που πρόσκειται στη συριακή αντιπολίτευση.

Επικαλείται μαρτυρίες κατοίκων της πόλης al-Bab μιας πόλης της επαρχίας Χαλεπίου που είναι υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών που διεκδικούν τις χειρότερες ακρότητες όπως αποκεφαλισμούς, σταυρώσεις και λιθοβολισμούς.

Οι ενδιαφερόμενες οφείλουν ” να γράφουν στην αίτησή τους το όνομά τους και τη διεύθυσνή τους και στη συνέχεια οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους θα χτυπήσουν την πόρτα του σπιτιού τους και θα τους κάνουν επίσημα πρόταση γάμου “. (Le point.fr 28/07/2014)

Δ Πορφύρης, Π Σταφυλά

dimpenews

Το είδαμε εδώ