.

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ, Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΗΓΕΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ!

ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!

Τα όσα συντελούνται πολιτικά διεθνώς τον τελευταίο καιρό ανήκουν σε τόσο ΥΨΗΛΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ που είναι πολύ δύσκολα αποδεκτό από το κοινό....

 Όμως στην Ελλάδα έχει δημιουργηθεί ένα αφυπνισμένο κοινό ικανό να κατανοήσει, αποδεχθεί κι αγκαλιάσει ως δικά του, των διαχρονικών Ελλήνων , τα όσα επιτυγχάνονται και όχι όσων πολιτικών κακώς τα νέμονται.

Κάποιοι αφυπνισμένοι Έλληνες μίλησαν για την ΑΟΡΑΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, η οποία δηλώνω ότι υπάρχει και δρα χωρίς τυμπανοκρουσίες και δελτία τύπου, όμως δυναμικά και με κοσμοϊστορικά αποτελέσματα.

΄Οσα συμβαίνουν σήμερα ανήκουν στην ΙΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ, την οποία κάποιοι ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ της διαχειρίζονται και φέρουν επιτυχώς εις πέρας την διαχρονική αποστολή της.


Όχι δεν ήταν αιθεροβάμονες, φαντασιόπληκτοι, εξωπραγματικοί όσοι μιλούσαν για την υπερδύναμη των Ελλήνων, αν και κάποιοι εξ αυτών δρούσαν εκ μέρους αλλότριων δυνάμεων. Η Σοφία ενίοτε παίζει παιχνίδια με τους πονηρούς.

Θυμάστε το εις μάτην κυνήγι κεφαλών που είχε εξαπολυθεί από κάποιους νέους Ηρώδεις προς τα παιδιά ΙΝΤΙΓΚΟ που είχαν γεννηθεί στον Ελληνικό χώρο υπό την επήρεια υπέρτατου συντονισμού σπάνιων αστρικών συχνοτήτων;

Η αστρική μοναδική συγκυρία υπήρξε, η γέννα έγινε, όχι όμως ως νέων ανθρώπων, όπως όλοι ανέμεναν, αλλά ως αναβάθμισης , συντονισμού και ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΕΡΓΟΥ ήδη γεννημένων Ελλήνων. Και το έργο τους έχει την υπέρτατη πλανητική διαβάθμιση Α-Ω.
 
Από τότε, από το 1983-84, ξεκινάει η πορεία των αναγεννημένων Ελλήνων και το 2013-14 , ακριβώς μετά από μία τριακονταετία, αρχίζει να ολοκληρώνεται. Αυτή η τριακονταετία ήταν χρόνοι αφάνταστων δυσκολιών, ως άσκησης , για αυτούς και ακολούθησαν υπέρτατα επιτεύγματα ως αποστολές και παραγωγή έργου που ως τώρα έμειναν μυστικά.

Κάποιοι ευαίσθητοι δέκτες τα ¨έπιαναν¨ και μιλούσαν για αυτά. Τα όσα παρακάτω δημοσιεύονται ανήκουν στο προσωπικό ημερολόγιο μιας Ελληνίδας και υπό το πρίσμα της εισαγωγής που παρέθεσα θα πρέπει να αναγνωσθούν.

ΣΕΛΙΔΕΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2014

Τρίτη 26 Μαρτίου 2014, η ανώτατη στην Ιεραρχία Ηγέτις κάλεσε τους Αρχηγούς των τριών πολιτικών Μεγάλων Δυνάμεων του πλανήτη σε τηλεδιάσκεψη για να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα αποκλιμάκωσης της κρίσης στην Ουκρανία και Μέση Ανατολή και να τεθούν οι όροι και οι δεσμεύσεις για την Ειρήνη και την επιβίωση του Πλανήτη από κινδύνους ολικής καταστροφής.

Συμμετείχαν οι Πρόεδροι των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα, Ρωσίας Βλαδίμηρος Πούτιν, Κίνας Σι Τζινπίγκ καθώς και ο Πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντιμίτρι Μεντβέντεφ και ο ΥΠΕΞ Ρωσίας Σεργκέι Λαβρώφ.



Κατ΄ αρχάς τους αποκαλύφθηκε η προέλευση και ο διευρυμένος ρόλος της Μεγάλης Θηλυκής Αρχής, ενσαρκωμένης στην εποχή μας από μίαν Ελληνίδα, ο ρόλος της ως της Μεγάλης Μητέρας και Ηγέτιδος που νοιάζεται και πονάει για κάθε πλάσμα και ως εκ τούτου προτείνει λύσεις γενικής σωτηρίας της Ανθρωπότητας και του πλανήτη Γη.

Τους μίλησε για την αποδοχή του ρόλου της και του ανάλογου σεβασμού που χαίρει από τις δύο άλλες ηγεμονικές Αρσενικές Δυνάμεις και των επιτυχών διαμεσολαβητικών προσπαθειών της .

Ακολούθησε η εισήγησή της και η παράθεση των προτάσεων για την ουσιαστική επί Γης Ειρήνη και λύση των προβλημάτων συγκρουόμενων συμφερόντων.

Αναφέρθηκε κατ΄ αρχάς στον διαμεσολαβητικό ρόλο της για την Ειρήνευση στην Συρία και την διακοπή των απερίγραπτων βαρβαροτήτων εις βάρος των χριστιανικών πληθυσμών και προχώρησε στο ζήτημα της Ουκρανίας για το οποίο μία μόνον λύση έβλεπε από την αρχή και την είχε συζητήσει με την ρωσική Ηγεσία, αυτήν της αποφυγής του πολέμου και της υιοθέτησης της πρακτικής του βελούδινου διαζυγίου δια της Ομοσπονδιοποίησης της κρατικής οντότητας της Ουκρανίας.


Η πρόταση υιοθετήθηκε διότι η λύση αυτή δίδει και στους δύο εμπλεκόμενους αυτό που επιθυμούν χωρίς πόλεμο και χωρίς διπλωματικά ηττημένους, είναι η μόνη ρεαλιστική ειρηνική λύση και για την επιβίωση και μη διαμελισμό του Ουκρανικού κράτους.

Σχόλιο: Υπάρχει και ένα τρίτο σκέλος, το σημαντικότερο, της ανωτέρω αναφερθείσας τηλεδιάσκεψης για το οποίο θα γράψουμε άλλη φορά. Άμεσες κινήσεις Προέδρου Ομπάμα μετά την επιτευχθείσα Συμφωνία: επίσκεψη στον Πάπα στο Βατικανό, όπου συνομίλησαν κατ΄ ιδίαν για 52 λεπτά και όπου τον ενημέρωσε για την Συνέλευση και τα όσα συμφωνήθηκαν.

Άμεση κίνηση του Πάπα Φραγκίσκου: πρόσκληση του Έλληνα Προέδρου κ. Παπούλια στο Βατικανό και συνομιλία τους κατ΄ ιδίαν, τον αποκάλεσε δε δημοσία σοφό, φυσικά μη εννοώντας τον ίδιο που εύλογα δεν καταλάβαινε τον λόγο όλων αυτών των τιμών.

 Εν ολίγοις η ελληνικότητα τέθηκε ως δεδηλωμένη και αποδεκτή ιδιότητα της Ανώτατης Αρχής και δεν αναφέρομαι στην Δυτική πλευρά μόνον, υπήρξε και ανάλογη αναβάθμιση της Ελλάδας και από πλευράς Ρωσίας πχ η ονομασία της Κριμαίας ως Ταυρίδας κατά το αρχαιοελληνικό όνομά της μόνον τυχαία δεν είναι.

Ακολούθησε το αιφνίδιο θαύμα της επιστροφής μας στις αγορές, όχι κατ΄ ανάγκη σωστής λύσης, όμως καλύτερης από το χάος που κάποιοι άλλοι επιχείρησαν.

Όλες αυτές τις τιμές τις απόλαυσαν και κεφαλαιοποίησαν πολιτικοί υποδεέστεροι του Ιστορικού ρόλου τους, που δεν εργάστηκαν για αυτό, ούτε το άξιζαν κι αυτό πρέπει να το γνωρίζει ο Ελληνικός λαός. Πολιτικοί που υπέγραψαν συμβάσεις εκχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων του λαού και του κράτους και που δεν είχαν καμία πρόθεση να φτάσουν σε λύση σωτηρίας.

Κάποια τηλεφωνήματα από τον Λευκό Οίκο στην καγκελάριο Μέρκελ και στις Αγορές έδωσαν αυτήν την λύση κι όχι οι διαχειριστές της τραγωδίας του λαού και της εκποίησης του εθνικού πλούτου της χώρας.


Δημοσιεύματα στον παγκόσμιο τύπο, από κάποια κέντρα προερχόμενα, ανακαλύπτουν την Ελλάδα της δημιουργίας, της σκληρής εργασίας, της απαράμιλλης ομορφιάς, της υπέρτατης πολιτιστικής κληρονομιάς.

Όλοι πλέον την εμπιστεύονται, της φέρονται από φιλικά έως με σεβασμό , Σόιμπλε , και θαυμασμό, Μέρκελ, θέλουν να την επισκεφθούν . Όλοι δε την θεωρούν παράγοντα σταθερότητας στην Αν. Μεσόγειο και όχι μόνον.

Το θαύμα της παγκόσμιας μεταστροφής υπέρ της Ελλάδας οφείλεται στη παγκόσμια δράση των Πολεμιστών της για τα προβλήματα της Ανθρωπότητας. Σημειωτέον ότι ακολουθείται πιστά το ελληνικό από την αρχαιότητα δόγμα της προσφοράς χωρίς απαίτηση ανταλλάγματος, γιαυτό και η ανταπόδοση είναι άμεση.

Όμως κάθε καλή προσπάθεια επισύρει δυστυχώς αντιδράσεις των εχθρών, και δυστυχώς η Ελλάδα πάντα είχε και ακόμα πιο δυστυχώς απόκτησε και νέους , ακόμη πιο επικίνδυνους. Για την σκοτεινή πλευρά και τις κακόβουλες, αποσταθεροποιητικές ενέργειες κάποιων κύκλων θα επανέλθουμε.

Ευδοκία - Υβόννη Τσιλίδου
Δημοσιογράφος

[Πηγή]