.

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Έξι κρυμμένοι θησαυροί περιμένουν να τους ανακαλύψεις!


Σύμφωνα με τον Aμερικανικό Τύπο, έξι διαφορετικά μέρη στη Γη, είναι σχεδόν βέβαιο ότι κρύβουν χρυσό, διαμάντια και άλλα πολύτιμα αντικείμενα....

Έχουμε ακούσει κατά καιρούς για χρυσοθήρες που αναζητούν κρυμμένους θησαυρούς σε διάφορα σημεία του πλανήτη. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν γνωρίζουμε κατά πόσο είναι αλήθεια η ύπαρξη αυτών των θησαυρών.

Όμως, σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, έξι διαφορετικά μέρη στη Γη, είναι σχεδόν βέβαιο ότι κρύβουν χρυσό, διαμάντια και άλλα πολύτιμα αντικείμενα, που είτε προέρχονται από την περιουσία των Ίνκας, είτε από τους Ναζί, αλλά και από κάποιους ιδιόρρυθμους εκατομμυριούχους που αρέσκονται να κρύβουν θησαυρούς, για να τους βρίσκουν οι άλλοι!

Αν κρύβετε στο DNA σας τον Ιντιάνα Τζόουνς, εμείς σας αποκαλύπτουμε έξι καταγεγραμμένα σημεία στη Γη, που υπάρχουν κρυμμένοι θησαυροί και περιμένουν για τον τολμηρό που θα τους αναζητήσει...

Δείτε τα έξι σημεία που κρύβουν χρυσάφι, κοσμήματα και ένα σωρό άλλα πολύτιμα πράγματα, φτιάξτε βαλίτσες και ξεχυθείτε για το «κυνήγι του χαμένου θησαυρού».

1. Ο θησαυρός του Forest Fenn, στα Βραχώδη όρη, στις ΗΠΑ. 

Ο Fenn, ένας ζάπλουτος Αμερικανός, συλλέκτης έργων τέχνης, νομίζοντας ότι θα πεθάνει το 2010, όταν διαγνώστηκε να πάσχει από ανίατη νόσο, έθαψε έναν θησαυρό από κοσμήματα και έργα τέχνης σε κρυφό σημείο στα Βραχώδη όρη. Ο ίδιος, που ακόμα είναι εν ζωή, έχει γράψει δύο βιβλία για να βοηθήσει τους επίδοξους νέους ιδιοκτήτες του θησαυρού του.


Ο εκατομμυριούχος Forest Fenn

2. Ο λάκος με τα χρήματα στο νησάκι Oak, στη Νέα Σκωτία. 

Ακόμα και το History Channel έχει κάνει αφιέρωμα στον θησαυρό του νησιού που χρονολογείται από την χρυσή εποχή της πειρατίας, αλλά ακόμα δεν έχει εντοπιστεί.

Ο χάρτης για τον θησαυρό στο Oak island 

3. Ο θησαυρός της Λίμα. 

Κιβώτια με κοσμήματα, διαμάντια και ατόφιο χρυσάφι, είναι ο θησαυρός που οι Ισπανοί έκρυψαν μετά την ήττα της αυτοκρατορίας των Ίνκας και που η παράδοση τον θέλει να βρίσκεται στα Cocos Islands κοντά στην Κόστα Ρίκα.


Λίμνη Toplitz, Αυστρία

4. Το χρυσάφι των Ναζί, στη λίμνη Toplitz, στην Αυστρία.

Εδώ τα πράγματα θα είναι λίγο δύσκολα για τους επίδοξους χρυσοθήρες, αφού εκτός από διάθεση για περιπέτεια, η στολή για καταδύσης είναι «εκ των ων ουκ άνευ». Με λίγα λόγια ο θησαυρός των Ναζί από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο είναι καλά κρυμμένος στα βάθη της λίμνης!


Η χρυσή κουκουβάγια, Γαλλία

5. Η χρυσή κουκουβάγια, στη Γαλλία. 

Τον Απρίλιο του 1993 ανώνυμος εκατομμυριούχος διέδωσε ότι έκρυψε στη γαλλική εξοχή μια χρυσή κουκουβάγια, αμύθητης αξίας. Σύμφωνα με τον ιδιόρρυθμο πλούσιο όποιος βρει τη χρυσή κουκουβάγια θα πάρει ως δώρο ένα εκατομμύριο φράγκα, ενώ 11 διαφορετικές ενδείξεις δίνονται από τον ιδιοκτήτη της κουκουβάγιας, σε όσους θέλουν να προσπαθήσουν να την αναζητήσουν.


Λίμνη Γκουαταβίτα, Κολομβία

6. Το χυσάφι της λίμνης Γκουαταβίτα. 

Κοντά στην Μπογκοτά, η λίμνη Γκουαταβίτα καλλιεργεί τον μύθο του El Dorado, αφού κάθε φορά που οι ντόπιοι έχριζαν ένα νέο αρχηγό στη φυλή τους, τον τύλιγαν με σκόνη χρυσού και μετά εκείνος έριχνε το χρυσάφι στα νερά της λίμνης μαζί με όσα κοσμήματα φορούσε!

[Πηγή]