.

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Κριμαία, η αφετηρία για την καταστροφή της Αμερικανικής Αντιπυραυλικής Ασπίδας...

...και του Τουρκικού στόλου στη Μεσόγειο.

Η Ρωσική ηγεσία αν θέλει εξουδετερώνει πολύ εύκολα την οποιαδήποτε αντιπυραυλική ασπίδα με το να την παρακάμψει. Αν για παράδειγμα Ρωσικά πυρηνικά βρίσκονται ήδη στους στόχους τους κρυμμένα τι να την κάνεις την αντιπυραυλική άμυνα;....

Ενισχύονται τα TU-22M3 Backfire

Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε πως στα άμεσα σχέδια του Ρωσσικού Υπουργείου Αμύνης είναι η τοποθέτηση αριθμού μαχητικών αεροσκαφών TU-22 στην χερσόννησο της Κριμαίας.

Κανείς όμως από την Δύση δεν έδωσε σημασία , όσο θα έπρεπε τουλάχιστον , στην συγκεκριμένη κίνηση.

Με σημερινό του άρθρο ο Ρώσος στρατιωτικός αναλυτής και γνώστης των Ρωσσικών σχεδιασμών Leonid Narsisian , μας ξεκαθαρίζει λίγο τα πράγματα.

Το TU-22 εκσυγχρονίζεται σε TU-22m3m με εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα τα οποία θα του δώσουν την δυνατότητα μεταφοράς του νέου πυραύλου Κρουζ Kh-32, ο οποίος θα προσφέρεται και σε ρόλο πυρηνικής κρούσης εκτός της συμβατικής.

Ο νέος πύραυλος θα έχει εμβέλεια πάνω από 1.000km και σε συνδυασμό με την μεγάλη εμβέλεια του αεροσκάφους και την δυνατότητα υπερηχητικής πτήσης για αρκετό χρόνο , θέττει όλες τις βάσεις του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη ακόμη και της Αγγλίας συμπεριλαμβανομένης , κάτω από την απειλή θανατηφόρων αεροπορικών πληγμάτων .

Σύμφωνα λοιπόν με τον Ρώσο αναλυτή, η εγκατάσταση των Ρωσσικών αεροσκαφών στην Κριμαία θα εξυπηρετεί τον στόχο της Μόσχας για καταστροφή της αντιπυραυλικής ασπίδας των ΗΠΑ σε Ρουμανία και Πολωνία , ενώ η δεύτερη κύρια αποστολή του, σύμφωνα με την ανάλυση, θα είναι η καταστροφή του Τουρκικού Στόλου την Μεσόγειο !!!

Η Μόσχα δηλαδή ξεκαθαρίζει ποιοί είναι οι γεωπολιτικοί της και στρατιωτικοί της στόχοι σε βάθος χρόνου.

Τα συγκεκριμένα αεροσκάφη , για τις απαιτητικές αποστολές που θα τους ανατεθούν , θα δράσουν ταυτόχρονα με ένα άλλο σύστημα αιχμής .

Τον Πύραυλο εδάφους-εδάφους Ισκαντέρ-Μ ο οποίος μπορεί να διαπεράσει την αντιπυραυλική ζώνη των ΗΠΑ ενώ νέες εκδόσεις θα αυξήσουν το δραστικό του βεληνεκές από τα 500μ στα 2.000 χιλιόμετρα !!!

Η ανατροπή της Παγκόσμιας Ισχύος έχει ήδη συντελεσθή , οι Ισορροπίες μεταβάλλονται ραγδαία και όλοι αντιλαμβανόμαστε πως ο κόσμος που ξέραμε και γνωρίζαμε πολύ απλά δεν υπάρχει.

Όλοι εκτός από την πολιτική "νομενκλατούρα" της Πατρίδος μας που κοιμάται τον ύπνο του... Νατοϊκού Δικαίου.


[Πηγή]

Το είδαμε εδώ