Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Οι Πίσσωνες γράψαμε τα Ευαγγέλια;;;

Μια άλλη θεωρεία.

Πίσω τη στυγερή δολοφονία του Ιουλίου Καίσαρα είναι οι Pisons (Πίσσωνες). Ο κόσμος λάτρευε τον Ιούλιο Καίσαρα και οι Πίσσωνες σκέφτηκαν να το εκμεταλλευτούν κάνοντας το Καίσαρα θεό . «Iulius divus". «Υιός του Θεού»....

Έτσι, μετά το θάνατο του Ιουλίου Καίσαρα, οι Pisons, κάνανε τον Ιούλιο Καίσαρα, «Iulius divus", και σε όλη την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, έχτισαν ναούς. Οι πρώτοι ναοί ήταν όπως στο πάνω νόμισμα. Σταυρός σε αρχαίους Ελληνικούς ναούς.

Αυτοί κάνανε και τα ευαγγέλια και έτσι έχουμε μια θρησκεία τον Χριστιανισμό που επιβλήθηκε εκμεταλλευόμενοι και τον Ιούλιο Καίσαρα που ήταν πολύ αγαπητός στον λαό. Σύμφωνα με τους «πεισωνικούς», οι συγγραφείς των βιβλίων της Καινής Διαθήκης ήταν οι εξής:

To Ur Marcus γράφτηκε σε μια πρώτη μορφή είτε από τον παππού του Άρριου Πείσωνα, την εποχή του αυτοκράτορα Κλαυδίου, είτε από τον Γ. Καλπούρνιο Πείσωνα, στις αρχές της δεκαετίας του 60 μ.Χ. Πιθανότατα σ’ αυτό το κείμενο να μην αναφερόταν το όνομα του Ιησού.

Το Ευαγγέλιο του Μάρκου ξαναγράφτηκε περί το 73 μ.Χ. από τον Άρριο Καλπούρνιο Πείσωνα.

Το Ευαγγέλιο του Ματθαίου γράφτηκε επίσης από τον Άρριο μετά το 75 μ.Χ..

Το Ευαγγέλιο του Λουκά γράφτηκε την περίοδο 85 - 90 μ.Χ. από τους Άρριο Πείσωνα και Πλίνιο τον νεότερο.

Το Ευαγγέλιο του Ιωάννη γράφτηκε από τον Ιούστο Καλπούρνιο Πείσωνα, γιο του Άρριου, περί το 105 μ.Χ.

Οι Πράξεις των Αποστόλων γράφτηκαν από από τον Άρριο, τον Ιούστο και τον Πλίνιο, την περίοδο 96 - 100 μ.Χ.

Τέλος, η Αποκάλυψη γράφτηκε από τον Ιούλιο Καλπούρνιο Πείσωνα, γιού του Ιούστου και εγγονό του Άρριου, το 135 μ.Χ. Οι Πείσωνες άφησαν την σφραγίδα τους σε πάμπολλα σημεία της Καινής Διαθήκης.

Πάνω νόμισμα το πώς ήταν οι πρώτες Εκκλησίες των Χριστιανών. Το νόμισμα του Καίσαρα ήταν γνωστό ως Clementine, που σημαίνει "συγχωρών τις αμαρτίες", επειδή, ο Καίσαρας ήταν γνωστό ότι συγχωρούσε τους εχθρούς του.

[Πηγή]