Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

"Η Αληθινή ιστορία δεν είναι αυτή που μας διδάσκουν"

ΕΙΠΕ Ο ΡΕΝΕ ΓΚΡΟΥΣΣΕ

Διαβάστε τι είπε ο πρωθυπουργός της Αγγλίας το 1844 Μπέντζαμιν Ντισραέλι. "Ο κόσμος κυβερνιέται από τελείως διαφορετικά πρόσωπα απ' ο,τι φαντάζονται οι περισσότεροι άνθρωποι, που δεν γνωρίζουν τα παρασκήνια.." "Μπέντζαμιν Ντισραέλι (πρωθ. Αγγλίας 1844)"....

Τώρα θα αναρωτηθείτε ποια πρόσωπα είναι αυτά που δεν τα ξέρουν οι πολλοί άνθρωποι : (θα πω αρκετά με απλοποιημένες απόψεις γιατί το θέμα είναι τεράστιο).

Εδώ και χιλιάδες χρόνια υπήρχαν δυο "παρατάξεις", αντίθετες μεταξύ τους και είχαν διαφορετικές προτεραιότητες. Το Βαβυλωνιακό ιερατείο και το Ελληνικό ιερατείο.

Οι πρώτοι είναι αυτοί που επιθυμούν την παγκόσμια και απόλυτη εξουσία, που αναπόφευκτα θα οδηγήσει σε καταστροφή της ανθρωπότητας, και οι δεύτεροι που ήταν προσκολλημένοι στην έννοια της ελευθερίας και που ενδιαφέρονταν πρωτίστως για το "κοινό κάλο".


Οι γνώσεις εκατομμυρίων ετών χάθηκαν με τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα και παράμενε μόνο σε ελάχιστους ιερείς του Ελληνικού ιερατείου των Δελφών. Οι Δελφικοί ιερείς έκρυψαν την γνώση μέσα σε αλληγορίες και μύθους. Όλη η Ιστορία και η Μυθιστορία των Ελλήνων, από τον Ηρακλή, τον Διόνυσο, τον Τρωικό πόλεμο, τους Μηδικούς πολέμους μέχρι και τον Αλέξανδρο, είναι μια πάλη διαφύλαξης και προστασίας αυτής της Γνώσης.

Όλοι οι μύθοι περιέχουν 7 κώδικες. Σπάζοντας αυτούς τους κώδικες έχουμε 7 διαφορετικά θέματα. Ο Πίνδαρος παρακαλούσε τις Μούσες να τον βοηθήσουν να σπάσει αυτούς τους κώδικες. Ένα κώδικα έσπασαν μέχρι τώρα και αυτό το κατόρθωσε Έλληνας Δικηγόρος.

Η ΝΑΣΑ πριν 2-3 μήνες παραδέχτηκε επίσημα ότι υπάρχουν αστρικές πύλες. Μέσα από τις αστρικές πύλες πέρασε και το Βαβυλωνιακό ιερατείο. Αυτές τις αστρικές πύλες τις έκλεισε ο Δίας με τον πόλεμο των Τιτάνων.

Όλοι οι βομβαρδισμοί τώρα στην Μέση Ανατολή γίνονται για να σπάσουν το "μπλοκάρισμα" που έκαναν το Ελληνικό στοιχείο με την βοήθεια το Δία στις αστρικές πύλες καθόδου του Βαβυλώνιου ιερατείου. Πιστεύουν ότι έτσι θα ανοίξουν οι Βαβυλώνιες αστρικές πύλες.


Γι αυτό είχαμε τον πόλεμο του Ιράκ, του Αφγανιστάν, της Υεμένης και τώρα στην Συριά. Θα με πείτε ότι λέω παραμύθια; Θυμηθείτε τι είπε ο πρωθυπουργός της Αγγλίας το 1844 Μπέντζαμιν Ντισραέλι, θυμηθείτε ότι η ΝΑΣΑ παραδέχτηκε, ότι υπάρχουν αστρικές πύλες και άντε πιο σύγχρονα, θυμηθείτε τι είπε η Νταϊάνα για την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΙΕΤΡΕΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ 1994!!! ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΛΕΠΙΔΟΜΟΡΦΗΤΕΣ, ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΙ, ΣΑΥΡΗΤΕΣ, ΕΡΠΕΤΗΤΕΣ, ΤΟΥ ΑΡΑΛΟΥ!!!

είχε πει επίσης ότι δεν έχουν καρδιά...

ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΨΥΧΡΟΑΙΜΑ ΟΝΤΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΑ ΘΕΡΜΟΑΙΜΑ... ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΑΡΑΛΟΥ!!!

Κάτι ήξερε ο Εβραίος Βενιαμίν Ντισραέλι... αλλά δε μας το είπε!

[Πηγή]