.

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Οι Μυστικοι κυρίαρχοι του κόσμου.


Στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας κάθε χρόνο γίνεται συνέδριο από μεγάλους επιστήμονες και μιλούν για την Υπερβορεία. Όλοι συμφωνούν ότι οι Υπερβόρειοι ήρθαν στην γη πριν 35 εκατομμύρια χρόνια. Καταστράφηκαν....

Οι γνώσεις έμειναν στους ιερείς των Ελευσινίων Μυστηρίων και σε μερικούς άλλους.

Υπάρχουν 9 βιβλία. Τα βιβλία έχουν την συγκέντρωση της σοφίας του ανθρώπου εδώ και 35 εκατομμύρια χρόνια. Μόνο λίγοι τα διαβάζουν. Τα είχε και ο Ερμής .

Το Πρώτο βιβλίο λοιπόν είναι αφιερωμένο στην τέχνη της προπαγάνδας και ψυχολογικές τεχνικές πολέμου. «Από όλες τις επιστήμες, - γράφει ο Mandy - πιο επικίνδυνο - είναι η επιστήμη του μαζικού ελέγχου της σκέψης, γιατί σας επιτρέπει να ελέγχετε ολόκληρο τον κόσμο."

Το Δεύτερο είναι αφιερωμένο στο νευρικό σύστημα του ανθρώπου. Περιγράφει πώς να ελέγχει το σώμα για τα νευρικά ρεύματα, πώς να σκοτώσει, και να ξαναζωντανέψει ένα άτομο με ένα μόνο άγγιγμα. Στην πραγματικότητα, ορισμένοι ερευνητές πιστεύουν ότι πολλές πολεμικές τέχνες γεννήθηκαν λόγω της διαρροής των πληροφοριών από αυτή την "ανθολογία".

Το Τρίτο βιβλίο είναι αφιερωμένο στην micro και macro - βιολογία.

Το Τέταρτο - η χημεία. Ειδικότερα, περιγράφει την αμοιβαία μεταμόρφωση και μετάλλαξη των μετάλλων. Αποδεικνύεται, ότι οι μεσαιωνικοί αλχημιστές που έλεγαν ότι μετέτρεψαν το μόλυβδο σε χρυσό έλεγαν ψέματα .

Το Πέμπτο βιβλίο -γράφει για επίγειες και εξωγήινες επικοινωνίες.



Το Έκτο βιβλίο είναι αφιερωμένο στην φυσική και τα μαθηματικά, ιδίως - στο μυστήριο της βαρύτητας.

Το Έβδομο βιβλίο μιλά για το φαινόμενο του φωτός - ηλιακή ενέργεια, ηλεκτρικά, κ.λ.π.

Το Όγδοο περιέχει πληροφορίες σχετικά με τους νόμους της κοσμογονίας και στο χώρο της ανάπτυξης.

Τέλος, το Ένατο είναι αφιερωμένο στην κοινωνιολογία και μιλά για τους νόμους της κοινωνικής εξέλιξης. Σας επιτρέπει να προβλέψουν την προέλευσή τους, το στάδιο ανάπτυξης και το ξεθώριασμα της κοινωνικής εξέλιξης.

Ξέρω ότι πρώτη φορά τα διαβάζετε αυτά. Δεν έχω τόση φαντασία να γράφω τέτοια. Από επιστήμονες τα αντιγράφω

Άνω: Είναι μια αναπαράσταση των ανθρώπων που που κατέχουν αυτήν την γνώση.

Από τις πηγές που τα ξεσήκωσα γράφουν μερικά ονόματα αυτών των σοφών. Ειναι ο Πάπας Sylvester ΙΙ, γνωστός με το όνομα του Herbert Aurillac (999 - 1003). Ο Akbar - Ινδία σουλτάνος της δυναστείας των Mughal. Σ' αυτόν οφείλεται το «Χίλιες και Μία Νύχτες», λόγω της καλής διακυβέρνησής του. Ο Leonardo da Vinci, ο Ρότζερ Μπέικον ο Παράκελσος κλπ.

[Πηγή]