.

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ;;; [vid]


Αλβανός συνελήφθη στα Τίρανα και ομολόγησε τρομοκρατικές επιθεσεις και δολοφονίες στην Ελλάδα! ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ. ΗΔΗ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ!....

Δήλωσε δράστης ακόμα και επιθέσεων που την ευθύνη ανέλαβαν οι ¨πυρήνες”!
Ομολόγησε δύο δολοφονίες Ελλήνων στο Γκάζι και σειρά 6 άλλων σε Ελλάδα και Αλβανία.
Υποστηρίζει ότι λειτουργούσε σαν πληρωμένος δολοφόνος και θέλει να ομολογήσει τα πάντα για να εξιλεωθεί.


Η υπόθεση είναι εξαιρετικά σοβαρή και βλέπουμε μία περίεργη διστακτικότητα από την Ελληνική πλευρά. Τι συμβαίνει;

Ο λόγος για τον 27χρονο Τζουλιανι Σινάνι που συνελήφθη πριν από λίγα εικοσιτετράωρα στα Τίρανα μαζί με μία κοπέλα που τον συνόδευε. Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν πλήθος ευρημάτων και στην ανάκριση άφησε τους Αλβανούς αστυνομικούς πραγματικά άφωνους.

<= ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ.

Έπαιρνε την παραγγελία, παρακολουθούσε το θύμα, το φωτογράφιζε, έστελνε το υλικό στον “πελάτη” και έπειτα χτυπούσε.

Τα σύνεργα εντοπίστηκαν όλα κατά την έρευνα όπως και φωτογραφίες των πιθανόν στόχων αλλά και στοιχεία που τον συνδέουν με τις ίδιες δολοφονίες.

Έχει μεγάλη σημασία πως ομολόγησε την δολοφονική του δράση… στην Ελλάδα η οποία επιβεβαιώνεται από τα γεγονότα (π.χ. δολοφονίες στο Γκάζι, βομβιστικές επιθέσεις κλπ).
Σίγουρα η ανάκριση του από Έλληνες επιτελείς θα δώσει άλλη τροπή στον χάρτη της τρομοκρατίας (όπως τον νόμιζαν κάποιοι τουλάχιστον).

Ομολόγησε 7 φόνους στην Ελλάδα!

Σύμφωνα με τα Αλβανικά μέσα, ο Sinanaj ομολόγησε στους ανακριτές την συμμετοχή του σε 7 φόνους στην Ελλάδα, εκτός από τις βομβιστικές επιθέσεις και τους φόνους στην Αλβανία. Εάν μάλιστα ταυτοποιηθεί η συμμετοχή του στην βομβιστική ενέργεια… στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης τον Μάη του 2011, λίγο πριν την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, οι αρχές θα πρέπει να διερευνήσουν πολύ σοβαρά την υπόθεση. Αυτονόητο πιστεύουμε.

Μέχρι στιγμής πάντως στην Αλβανία του έχουν απαγγελθεί καταγγελίες μόνο για παράνομη οπλοκατοχή ενώ συλλέγονται στοιχεία για τις άλλες ενέργειες τις οποίες έχει ομολογήσει.

A1 Report

[Πηγή]