.

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Αναίτια επίθεση Δ.Αβραμόπουλου σε Ρωσία: "Να μην επεμβαίνει στα εσωτερικά μας"!

.
Σε πρωτοφανή επίθεση κατά της Ρωσία την οποία κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς ότι "Επεμβαίνει στα εσωτερικά της Ελλάδας", προχώρησε πριν λίγο ο υπουργός.... Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος σε διαδικτυακή συνέντευξή του.
Απαντώντας σε ερώτημα για τις Ελληνορωσικές σχέσεις, αρχικά είπε ότι "Κρατάμε πολύ καλές σχέσεις με την Ρωσία", αλλά συνεχίζοντας και με αφορμή τα Ρωσικά παράπονα για μη τήρηση των δεσμεύσεων εκ μέρους της Ελλάδας είπε: "Οι ξένες δυνάμεις πρέπει να καταλάβουν ότι πέρασε ο καιρός που παρενέβαιναν στα εσωτερικά μιας χώρας"!
Προφανώς κατά τον Δ. Αβραμόπουλο ο Γερμανός επίτροπος της τρόϊκας, Ματίας Μόρς που ευχήθηκε νίκη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και απέστειλε επιστολή με την οποία είπε ότι "Δεν επιτρέπεται να νομοθετεί η Ελληνική κυβέρνηση χωρίς να ενημερώνεται η τρόϊκα", δεν είναι "ξένη δύναμη" είναι... εσωτερική Ελληνική υπόθεση..
Αλλά συνέχισε αμφισβητώντας και την απόπειρα δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή: "Καλά έκανε και παρενέβη ο εισαγγελέας για την υπόθεση Καραμανλή και συνωμοσιών, αλλά εγώ δεν πιστεύω σε αυτά. Ολα αυτά προκαλούν και συζητήσεις εκτός Ελλάδος και πρέπει να τα αποφεύγουμε".
Προφανώς κατά τον Δ. Αβραμόπουλο, η όλη ιστορία βγήκε από το μυαλό του κλιμακίου των Ρωσικών μυστικών υπηρεσιών...

Το είδαμε εδώ