Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΑΣΤΡΙΚΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΗ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Αυτή είναι μία κατηγορία, ελάχιστων ανθρώπων στη Γη, η οποία διαθέτει κάποια από τα χαρακτηριστικά των Αστρικών ανθρώπων και των ενσαρκωμένων Αγγέλων....
Ταιριάζουν δε, περισσότερο με τους Ουράνιους τύπους.
Οι Οντότητες αυτές έρχονται στη γη ή σε άλλους ανάλογους πλανήτες με συγκεκριμένες, ανά καιρούς, αποστολές, σαν δάσκαλοι, αναμορφωτές, ηγέτες, καλλιτέχνες κ.λ.π.
Είναι ψυχές, ιδιαίτερα εξελιγμένες, που έχουν κλείσει τον κύκλο του κάρματος, μέσα από διαδοχικές ενσαρκώσεις και λειτουργούν πλέον σαν Οδηγοί, των άλλων, των πιο άγουρων ψυχών, είτε στο ορατό, είτε στο αόρατο επίπεδο.
Οι Αστρικοί Άγγελοι, αν και κοινωνικοί, είναι κατά βάση μοναχικοί. Είναι κοινωνικοί για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους προς το κοινωνικό σύνολο, αλλά και μοναχικοί, για να μπορούν να διαλογίζονται και για να συσσωρεύουν ενέργεια από την Πηγή.
Είναι κατ' εξοχήν οι άνθρωποι, που αντιμετωπίζονται από τους άλλους, από τη μικρή τους κιόλας ηλικία, ως "ξένοι". Ενώ οι ίδιοι έχουν απέραντη Αγάπη και γαλήνη στην καρδιά τους, δεν γίνονται εύκολα αποδεκτοί από το περιβάλλον τους. Συχνά αντιμετωπίζουν την εχθρότητα και τη ζήλια, χωρίς οι ίδιοι να κάνουν κάτι για να την προκαλέσουν. Μια και η παρουσία τους γίνεται πάντα αισθητή... Είναι πάντα διακριτικοί, καταδεκτικοί και ταπεινοί.
Διαθέτουν πολλά χαρίσματα, όπως η διαίσθηση, η ενόραση, η καλλιτεχνία κ.λ.π., είναι ανθρωπιστές και οικολόγοι.
Οι Αστρικοί Άγγελοι, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Γη, έχουν έρθει για να αναλάβουν τη Νέα Εποχή, σαν διδάσκαλοι, ηγέτες και αναμορφωτές. Θα δημιουργήσουν μία νέα Συμπαντική θρησκεία και ένα καινούργιο πολιτικό σύστημα, βασιζόμενο στην ατομική ελευθερία, την ισότητα, τη συνεργασία και τη συλλογικότητα.
nebesnyel1.getforum

ΟΙ ΑΣΤΡΙΚΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ!

UniverseCosmicAngel

Το είδαμε εδώ