.

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Να Καταπολέμηθει η N.W.O.,....

με μιά Παγκόσμια Ανυπακοή
(βίντεο)

Στη ταινία αυτή επαναλαμβάνονται πολλά πράγματα που υπήρχαν στο "The Calling", "Το καλεσμα" . Ο λόγος είναι, διότι το "The Calling", "Το Κάλεσμα" ήταν βασισμένο σε τρεις ταινίες. Η ταινία "Fight the New World Order with Global Non Compliance", "Να Καταπολέμηθει η N.W.O. με την Παγκόσμια Ανυπακοή", ήταν μια από αυτές....
Κατανοήστε τον εχθρό σας και μάθετε τα όπλα που χρησιμοποιεί, έτσι ώστε να μπορείτε στη συνέχεια να τα χρησιμοποιήσετε εναντίον του.
Το οικονομικό σύστημα είναι "το κεφάλι του φιδιού".
Κόψτε το κεφάλι από το φίδι και τα υπόλοιπά του, θα μαραθούν και θα πεθάνουν.
Ο καιρός των συνομιλιών τελείωσε και έχει έρθει η ώρα για δράση. Είναι πλέον ο καιρός, που οι άνθρωποι του κόσμου πρέπει να σταματήσουν να υπακούουν στο σύστημα.
Όλοι.
Σταματήστε να υπακούετε και τό σύστημα θα απενεργοποιηθεί. Και η καλύτερη μορφή της ανυπακοής είναι η αγάπη. Προσεγγίστε κάθε θέμα με αγάπη.
Είναι πολύ πιο εύκολο να αγωνιστούμε για τις αρχές μας από το να υπακούουμε. Χρειάζεται να είσαι πολύ γενναίος άνθρωπος, για να υπερασπιστείς αυτό που είναι σωστό και φτύνεις στο πρόσωπο την εξουσία, από το να ακολουθείς τυφλά διαταγές επειδή φοβάσαι τις συνέπειες. Καταλάβετε ότι είμαστε όλοι ένα, και το κλειδί για την πραγματική αλλαγή και την ενότητα σε αυτόν τον κόσμο, βρίσκεται στην αγάπη.
Τώρα είναι ο καιρός να τους σταματήσουμε και να πεινάσουν.
Ξεκινήστε ΤΩΡΑ!

Fight the New World Order with Global Non Compliance 1/3 (Greek subtitles)


skion1964

Fight the New World Order with Global Non Compliance 2/3 (Greek subtitles)


skion1964

Fight the New World Order with Global Non Compliance 3/3 (Greek subtitles)


skion1964

Το είδαμε εδώ