Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Η ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ "I.NWO"

Επομενη κάρτα "κρυσταλινο κρανιο"

Γνωστό παγκόσμια για την παραφιλολογία του το θέμα!..Τώρα αν θα καταφέρουν να αναδείξουν κάτι νέο σε αυτή την ιστορία που θα τους εξυπηρέτηση... θα τους βγάλω το καπέλο!
CRYSTAL SCULL.. ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΥ ΚΡΑΝΙΟΥ !!!!
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ;;; ΤΙ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ KΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟ ΚΡΑΝΙΟ;;;
Άλλα πάμε με την σειρά ..Τι είναι και που βρέθηκε ;
ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΥ ΚΡΑΝΙΟΥ !
Το κρυστάλλινο κρανίο ανακαλύφθηκε στη ζούγκλα του Yucatan της κεντρικής Αμερικής το 1927 κοντά σε έναν ερειπωμένο αρχαίο ναό των Μάγια. Το κρανίο είναι φτιαγμένο από κάποιο πετρώδες κρύσταλλο, έχει χρώμα.... κεχριμπαριού και οι διαστάσεις του είναι σε φυσικό μέγεθος ανθρώπου.
Το κρανίο έχει τεράστια αξία τόσο σε αρχαιολογική όσο και σε μυστικιστική κλίμακα : Αρχαιολογική γιατί... κανένας μέχρι σήμερα δεν έχει εξηγήσει το γιατί και κυρίως το πως φτιάχτηκε ένα τόσο τέλειο κρανίο χιλιάδες χρόνια πριν και μυστικιστική διότι όπως υποστηρίζουν όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του ,προκαλεί παραισθήσεις και οράματα προφητικού χαρακτήρα.
Συνεχίζουμε με την κάρτα τώρα...

06/11/11 NEA ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 11/11/11...
ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΟΥΝΝΟΙ ΠΕΣΑΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟ ΚΡΑΝΙΟ
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ''CRYSTAL SCULLS''
ΘΑ ΓΙΝΕΙ TEΛΕΤΗ ΜΕ ΤΑ 13 ΚΡΥΣΤΡΑΛΛΙΝΑ ΚΡΑΝΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ
Oct 29 Serpent Mound Ceremony with the 13 Crystal Skulls followed by a day of rest.
KAI H ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ...
11:11:11
11:11:11 Gateway Ceremony with 13 Mayan Elders and the 13 Crystal Skulls at Crystal Skull Conference in Los Angeles
ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΠΕΣΟΝΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ..
http://www.crystalskulls.com/events/111111/losangeles.html

http://www.crystalskulls.com/events/111111/hunbatz-men-pilgrimage-journey.html
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ :
SUPPOSED MAYAN ELDERS WHO ARE IN FACT WITCH DOCTORS AND DEMON WORSHIPPERS ARE OPENING GATEWAYS OR PORTALS WITHIN THE USA . FROM NEW YORK TO THE SERPENT MOUND, FROM ILLINOIS TO SEDONA WITH TIBETΙAN MONKS. THESE 13 "SHAMANS" HAVE BEEN GIVEN A FREE PASS TO DEFILE AMERICA BABYLON EVEN MORE AND OPEN THE 11.11.11 GATEWAY IN THE CITY OF THE (FALLEN) ANGELS.
ON 11.11.11 THEY CULMINATE THEIR PERVERSE AND SATANIC ACT AT THE LAX SHERATON HOTEL BY OPENING THE LOS ANGELES GATEWAY ON PARALLEL 33° WITH THE USE OF 13 CRYSTAL SKULLS (SKULL AND BONES).
ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ;;; ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΥΛΗΣ ΣΤΟΝ 33 ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ 13 ΚΡΑΝΙΩΝ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΩΝ (ΕΚΠΕΣΟΝΤΩΝ) ΑΓΓΕΛΩΝ (LOS ANGELES), AΠΟ 13 ΣΑΜΑΝΟΥΣ, ΜΑΓΟΥΣ, ΛΑΤΡΕΙΣ ΔΑΙΜΟΝΩΝ, ΚΑΙ ΘΙΒΕΤΙΑΝΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ !!!
Αυτά τα κρανία συμπίπτουν με αυτές του 13 ALIEN SKULLS DEMON που απεικονίστηκαν από τους Lucas και Spielberg Στην ταινία INDIANA JONES από το 2008.
http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=220745

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟ ΚΡΑΝΙΟ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ILLUMINATI.
- ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΟΣΟ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ..


Ο αριθμός 11 αντιπροσωπεύει μια πύλη - και την ημερομηνία της 11.11.11 είναι μια από τις σημαντικότερες πνευματικές ημερομηνίες της ψηφιακής εποχής. Αυτό σηματοδοτεί το όριο της ενίσχυση μέσω των πυλώνων του χρόνου, να εκδηλώνει την προσωπική μοίρα σας και να δημιουργήσετε το συλλογικό αποτέλεσμα. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα σε ένα από τα πιο ισχυρά πύλες στη Γη: Λος Άντζελες, ένα μέρος όπου το Χρυσό Φως ξημερώνει και βγαίνει από τη σκιά του.

Το είδαμε εδώ