Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ

THE SERPENT MOUNT

Στην πόλη Πέμπλες στο Οχάιο των ΗΠΑ βρίσκεται μια φιγούρα φιδιού με κουλουριασμένη την ουρά του που κρατάει στα σαγόνια του ένα οβάλ αντικείμενο. Η βάση του αναχώματος έχει κατασκευαστεί απο πέτρες και άργιλο και πάνω σε αυτήν έχει συσωρευτεί χώμα.
Το μήκος του φτάνει τα 406 μέτρα το ύψος του δεν ξεπερνάει το 1,5 μ. και το πλάτος του φτάνει τα 3 με 4 μέτρα.
Η ηλικία και ο λαός που το κατασκέυασε αποτελουν αινιγμα, ωστόσο.... τα αποτελέσματα των μελετών που έγιναν απο ειδικούς μας οδηγούν σε μιά περίοδο 3000 χρόνων πρίν.
Πρόκειται για μιά ανεστραμένη αναπαράσταση του αστερισμού του Δράκοντα, τα κύρια άστρα του αστερισμού εφαρμόζουν ακριβώς στην κατασκευή εκτός απο το άστρο Τουμπάν.
Σύμφωνα με τους ειδικούς μπορεί η κατασκευή να μας δώσει και άλλα στοιχεία οπως το να προσδιοριστεί η ανατολή και η δύση του ήλιου κατά το θερινό ηλιοστάσιο καθώς και η ανατολή κατά το χειμερινό ηλιοστάσιο και την εαρινή Ισημερία.
Επίσης μπορεί να προσδιοριστεί το βορειότερο και το νοτιότερο σημείο που ανατέλλει και δύει η σελήνη. Το οτι μπορούν να εξαχθούν πληροφορίες για την κίνηση του ήλιου και της σελήνης το καθιστά μοναδικό στο είδος του.
Απο τον τοίχο του Δ. Ξ. Χ.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ , ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΓΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΑΣ !!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΑΥΤΟ..
Χαρά μας......τα Συμπαντικά μυστικά. Όλα μπροστά στα μάτια μας!
21 Οκτώβριος στις 10:41 μ.μ. ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ !!!
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ;;;; ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΟΥΝΝΟΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΣ;;; ΤΑ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΗΜΕΡΙΕΣ;;; ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ...
ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΤΕΛΕΤΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ 11-11-11 ΠΕΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΙΔΑΚΙ !!!!!
ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ''CRYSTAL SCULLS'' ΜΕ ΤΑ 13 ΚΡΥΣΤΡΑΛΛΙΝΑ ΚΡΑΝΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ ΠΟΥ;;; ΜΑ ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ !!!
Oct 29 Serpent Mound Ceremony with the 13 Crystal Skulls followed by a day of rest.

Το είδαμε εδώ