.

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ....

ΣΕ ΗΠΑ, ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Εθνικιστική εκστρατεία κατά της Ελλάδας από την ομογένεια της ΠΓΔΜ σε ΗΠΑ Αυστραλία και Καναδά
Εθνικιστικό παραλήρημα με γκεμπελικού χαρακτήρα επιχειρήματα από τον πρόεδρο της λεγόμενης «Union Macedonian Diadpora» (UMD) Μέτο Κολόσκι είχαμε σε άρθρο του εν λόγω κυρίου στην εφημερίδα Post National του Καναδά.
Πιο συγκεκριμένα μία απίστευτα επιθετική και γεμάτη μίσος και ανιστόρητες φαντασιώσεις επίθεση κατά της Ελλάδας.... έχει εξαπολύσει η Σκοπιανή διασπορά στην Καναδά την Αυστραλία και τις ΗΠΑ. Με τον προβοκατόρικο τίτλο «Μια χώρα που ονομάζεται Μακεδονία», ο Μέτο Κολόσκι επιτίθεται κατά της Ελλάδας, ζητώντας ταυτόχρονα την υποστήριξη της διεθνούς κοινότητας στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.
Όπως ισχυρίζεται ο Κολόσκι στο άρθρο του «Η Ελλάδα εδώ και μήνες λόγω της κρίσης χρέους απειλεί την παγκόσμια οικονομία και τη δομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά παρόλα αυτά, κατορθώνει να πληρώνει τεράστια ποσά στον πόλεμο της προπαγάνδας κατά της ανεξάρτητης Δημοκρατίας της Μακεδονίας», ενώ δεν ξεχνά να αναφέρει ότι η Ελλάδα «κατέκτησε» την Μακεδονία το 1913 και προχώρησε σε «γενοκτονία» του πληθυσμού της !
Όπως αναφέρει στο δημοσίευμα του ο Κολόσκι, «η Ελλάδα για να αποτρέψει την απώλεια του βόρειων εδαφών του σε μια ενοποιημένη Μακεδονία, οδήγησε, μεταξύ άλλων, στη συστηματική «δολοφονία» των Μακεδόνων στη βόρεια Ελλάδα. Μέσα από τρεις μεγάλες πόλεμοι, αμέτρητοι Μακεδόνες έχασαν τη ζωή τους ή αναγκάστηκαν να φύγουν από τα σπίτια τους από το Ελληνικό Κράτος».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η ιδέα του Μέτο Κολόσκι η παραγωγή και η προβολή ενός βίντεο στην κρατική τηλεόραση των Σκοπίων πριν από μερικά χρόνια, με τίτλο «Μακεδονική προσευχή» όπου ο Θεός παρουσιάστηκε να καλεί τους Σκοπιανούς, χαρακτηρίζοντας τους ως το «αρχαιότερο» έθνος στη γη και προγόνους της «λευκής φυλής», που χαρακτηρίζεται …. «Μακεδονοειδή» σε αντίθεση με τη «negroids» και την «μογκολοειδή».
Δυστυχώς άνθρωποι σαν το Κολόσκι διατηρούν σημαντική επιρροή στην ΠΓΔΜ και καταφέρνουν να περνούν τα ρατσιστικά και άκρως εθνικιστικά μηνύματα τους ακόμα και μέσα από την κρατική τηλεόραση με την ανοχή της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ με την οποία καλούμαστε σήμερα να διαπραγματευτούμε αν τελικά θα θυσιάσουμε την ταυτότητα μας για μερικούς Σλάβους που οι ίδιοι αρνούνται αυτό που οι επιστήμονες τους μετά επιτάσεως λένε, ότι δηλαδή είναι Σλάβοι που ζουν στην γεωγραφική περιοχή της Μακεδονίας και ότι δεν έχουν καμία σχέση με τους αρχαίους Μακεδόνες.
Όμως πώς να μην ζητάνε τα άστρα και τον ουρανό οι γείτονες μας όταν στην Ελλάδα κάποιοι προοδευτικοί θεωρούν ως αμάρτημα το να τραγουδάμε την «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ».

Το είδαμε εδώ