.

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

ΔΡΥΪΔΕΣ..... ΚΑΤΑ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ!!!!!



Δρυίδες για τη μείωση των τροχαίων;;; και όμως......

Η τροχαία της Αυστρίας προσέλαβε κρυφά μία ομάδα Δρυίδων πλήρους απασχόλησης, για να απαλείψουν την «αρνητική ενέργεια» από τα επικίνδυνα σημεία των αυτοκινητοδρόμων.

Το ποσοστό των μοιραίων τροχαίων σε συγκεκριμένο σημείο του Αυστριακού αυτοκινητοδρόμου "έπεσε" από τα έξι τροχαία το χρόνο, στο μηδέν, μετά την παρέμβαση των Δρυίδων, που ψάχνουν για αρνητική ακτινοβολία με...... ράβδους ραβδοσκόπων.


Λέγεται ότι η συγκεκριμένη ομάδα μηδένισε τα μοιραία τροχαία σε ένα από τα πιο πολύνεκρα σημεία, αφού πρώτα αποκατέστησε τη «γήινη ακτινοβολία».

Ο "Αρχιδρυίδης" Ilmar Tessmann κλήθηκε.... ως η "έσχατη λύση" μετά από ένα μεγάλο αριθμό θανατηφόρων ατυχημάτων σε ένα τμήμα του αυτοκινητοδρόμου κοντά στο Σάλτσμπουργκ, που ο δρόμος είναι ευθεία.

Ο Αρχιδρυίδης είπε ότι οι συγκρούσεις-ατυχήματα οφείλονται σε ακτινοβολία από μία κοντινή κεραία κινητής τηλεφωνίας που έφερνε διαταραχή στην φυσική "επίγεια" ακτινοβολία της περιοχής.

Έθαψε λοιπόν στο έδαφος πλαστικές πλάκες με μαγνήτες καθώς και όρθιους κρυστάλους χαλαζία. Κατά τους ισχυρισμούς του η εγκατάσταση των μονόλιθικών κρυστάλων και των μαγνητών στη γη εξουδετέρωσε επιτυχώς την ακτινοβολία.

Ο αρχιμηχανικός Harald Dirnbacher, από την Αυστριακή Διοικηση Αυτοκινητοδρόμων ASFINAG, εξήγησε: «Ήμασταν πραγματικά πολύ δύσπιστοι στην αρχή και σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να μάθει ο κόσμος τι ακριβώς κάνουμε. Γι’ αυτό, το κρατήσαμε μυστικό».

Τα αποτελέσματα των δοκιμών, όμως, είναι πλέον τόσο εντυπωσιακά που οι αρμόδιοι αποφάσισαν να το δημοσιοποιήσουν.

Οι επιστήμονες, ωστόσο, δεν έχουν πειστεί.


«Οι Φυσικές επιστήμες χρειάζονται αποδείξεις. «Ό, τι δεν μπορεί να μετρηθεί, δεν υφίσταται,» δήλωσε ο Δρ Georg Walach από το τμήμα γεωφυσικής στο Πανεπιστήμιο Leoben στη νότια Αυστρία.

«Αυτές οι "γραμμές ενέργειας" και "ροής", που λένε οι Δρυΐδες, δεν μπορούν να κατανοηθούν ή να μετρηθούν και ως εκ τούτου η ύπαρξή τους έχει απορριφθεί από τους επιστήμονες».

Αλλά ο κ. Tessmann ισχυρίζεται ότι απόδειξη είναι τα αποτελέσματα. «Αν με ρωτήσετε να σας δώσω μια επιστημονική εξήγηση, δεν μπορώ, απλά ξέρω ότι δουλεύει, και ακόμη και οι επικριτές μας δεν μπορούν να διαφωνήσουν με το ποσοστό επιτυχίας μας», είπε.

Ε-ΡΟΔΙΟΣ

Πηγές: http://redskywarning.blogspot.com/ http://www.metro.co.uk/& http://news.pathfinder.gr/